3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Marta & Misaki

Marta & Misaki

  • Conservatori Liceu - Barcelona
10€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El duo de flauta i piano Marta & Misaki està format per dues joves dones: la flautista Marta Torres i la pianista Misaki Pascual, exalumnes del Centre Superior Conservatori Liceu.

La seva música s'inicia desde l'amistat i el seu respecte mutu com a joves virtuoses de la seva generació: anys després de la profunda i recíproca admiració musical, sorgeix la idea de col·laborar, podent així finalment endinsar-se l'una en el món musical de l'altre i viceversa; compartir idees i sumar talents de la forma més compenetrada possible, amb un duo. L'espurna es convertí en foc i emprenen així, juntes, el viatge de la recerca de l'excel·lència artística, sempre present al seu so, combinada amb una proximitat i carisma amb el públic que mai passa desapercebuda.

Guiades pel flautista Christian Farroni, cap del departament de vent del Conservatori del Liceu, amb aquest nou projecte han estat ja premiades de forma conjunta en modalitat de música de cambra i convidades a nombrosos festivals per a la temporada 2017/18 i 2018/19. Juntes han descobert repertori clàssic, modernista, expressionista i neoclàssic, passant per les èpoques més virtuoses per a la formació tot explorant al màxim cada instrument.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/Nou de la Rambla, 88
08001 - Barcelona

Conservatori Liceu
C/Nou de la Rambla, 88, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX