fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Balkan Paradise Orchestra · Sona Amer 2019

Balkan Paradise Orchestra · Sona Amer 2019

  • EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER - Amer
8€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació el seu paper com a formació inusual i trencadora.

Integrada per deu instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d'energia que funciona tant en escenari com al carrer.

Amb una sorprenent capacitat per generar empatia amb el públic, la BPO porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món. "K'ATAKA és un recull de tot allò que ens defineix i ha format part de nosaltres des que aquest projecte va néixer.

L'arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els que hem crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats es dissolen en el que és aquest primer disc, una fusió sincera i orgànica de tot el que volem compartir als escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la nostra música."

Eli Fàbregas, percussió / Olivia Casas, tuba / Maria Puertas, tuba / Maria Cofan, trombó / Alba Ramírez, trompa / Laura Lacueva, clarinet / Eva Garín, clarinet / Berta Gala, trompeta / Alba Careta, trompeta / Mila González, trompeta

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona
17170 - Amer

EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER
Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona, 17170 Amer

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX