3/5
Sense recomanacions Interessa a  
InNova Ensemble: Pere i el Llop · Sona Amer 2019

InNova Ensemble: Pere i el Llop · Sona Amer 2019

  • EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER - Amer
5€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si en un concurs la pregunta és "Quins contes musicals per a nens coneixes? "segur que Pere i el llop figura entre les primeres respostes. Pere i el llop és un dels primers contes musicals escrits, una referència per a tots els que es crearan posteriorment i un dels més interpretats, gravats i adaptats. El Conte musical que presentem va ser escrit per en Sergei Prokofiev l'any 1936. La seva idea era fer arribar als nens la música simfònica sense que s'avorrissin. Va cercar diferents personatges i els va representar per un instrument. A l'hora volia representar aspectes de la societat a traves dels diferents protagonistes del conte.

El Quintet de vent InNova es constitueix l'any 2008 dins el marc del InNova Ensemble, conjunt dedicat a la divulgació de la música de cambra, amb un especial interès per la Música Contemporània. Els seus joves integrants, s'han format amb els més prestigiosos professors europeus com Renate Greiss-Armin, Aurèle Nicolet, Thomas Indermühle, Michel Lethiec, Radovan Vlatkovic o Hansjörg Schellenberger, entre d'altres. Així mateix, han format part d'orquestres de renom com l'European Union Youth Orchester, Gustav Mahler Jugendorchester, Schleswig Holstein Festival, JONDE, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, BOS de Bilbao o Palau dels Arts Reina Sofia de València.

Components: Argia Pujana - flauta / Mª Carmen García - clarinet / Mª José Rielo - fagot / Pawel Marciniak - trompa / Roberto Ordax - oboè

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona
17170 - Amer

EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER
Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona, 17170 Amer

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX