3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Iwona Sobotka i Josep Surinyac · Sona Amer 2019

Iwona Sobotka i Josep Surinyac · Sona Amer 2019

  • EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER - Amer
10€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Iwona Sobotka va aconseguir elogis internacionals com a guanyadora del Gran Premi del Concurs Internacional de Música Reina Elisabeth de Bèlgica. Altres premis inclouen els primers premis al Concurs de Música d'Art a Varsòvia, el Concurs Paderewski de Bydgoszcz i a les Audicions Internacionals d'Artistes East & West a Nova York, on va oferir el seu concert de debut al Carnegie Hall.

Iwona Sobotka va debutar a l'Òpera Nacional de París on va interpretar el paper de Pamina en La flauta màgica de Mozart, Donna Anna en Don Giovanni de Mozart, Mimi en La Boheme de Puccini, Violetta en La Traviata de Verdi, Tatyana en Eugene Onegin de Txaikovsky i Micaëla al Carmen de Bizet. El 2010 va debutar al Festival de Schleswig Holstein Musik en el paper protagonista d'Halka en l'òpera de Moniuszko, i va continuar aquesta associació a l'estiu de 2011, en el paper de Liù en Turandot de Puccini amb gran èxit de crítica.

Entre les novetats recents destaquen la gira de la 9a Sinfonía de Beethoven a Japó i Taiwan amb la Filharmònica de Berlín així com concerts amb l'Orquestra Simfònica de Londres, Orquestra Simfònica Nacional Danesa i Filharmònica Reial de Liverpool. A més, va debutar a l'òpera de Berlín a l'escenari de Komische Oper com Pamina.

Josep Surinyac inicià els seus estudis musicals amb M. Serra i obtingué el Títol Superior de Piano i Música de Cambra al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb M. J. Crespo. Posteriorment, amplià els seus estudis a la Guildhall School of Music de Londres amb G. Johnson.

Ha estat guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals en les modalitats de Música de Cambra i Lied, com el Primer Premi a St. Joan de Vilatorrada, o els premis de l'Associació Catalana de Compositors per les seves interpretacions de música contemporània. Amb la violinista sueca M. Broman obtingué el Primer Premi en el X Paper de Música de Capellades.

Des de l'any 1992 col·labora amb l'Orfeó Català, tot sent durant cinc anys pianista del Cor de Cambra del Palau i durant tres més pianista del Cor Infantil III. Actualment, acompanya el Cor de Noies de l'Orfeó Català que dirigeix Buia Reixach.

Concert amb la col·laboració del Consolat General de la República de Polònia a Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona
17170 - Amer

EL CASAL DEL MONESTIR D'AMER
Rambla Monestir, 17170 Amer, Girona, 17170 Amer

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX