3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Kaimerata

Kaimerata

  • Conservatori Liceu - Barcelona
10€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'Orquestra de Cambra de la Kaimerata, liderada pel violinista i professor del Centre Superior Liceu Kai Gleusteen, ja és un clàssic imprescindible de la programació del Conservatori Liceu amb les seves vuit temporades presentant un petit però intens cicle anual.

Un any més, la Kaimerata torna a l'escenari de l'Auditori del Conservatori Liceu en diversos tipus de formació i com a part del cicle Liceu Cambra. Tres concerts de gran interès on podreu gaudir de l'excel·lència interpretativa pròpia dels grans solistes, la majoria professors del centre, aplicada a un repertori de grans al·licients musicològics, escollit amb gran cura i que respon a l'essència més pura del fet cambrístic. Una música per a ser escoltada en les distàncies curtes i on els matisos i la compenetració entre els membres del conjunt són el que marca la diferència.

En els darrers anys han regalat intensos monogràfics sobre Schubert, Mozart, i la música dels autors txecs, aquest any la música de Johannes Brahms serà la gran protagonista, amb obres fonamentals de la producció cambrística del compositor alemany com el seu Quintet amb clarinet i cordes, el Trio en Si major, el Quintet en Sol major amb dos violes, o la Sonata núm. 3 per a violí i piano.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/Nou de la Rambla, 88
08001 - Barcelona

Conservatori Liceu
C/Nou de la Rambla, 88, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

* Entrades limitades amb descompte.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX