fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TNT - Atalaya - Así que pasen cinco años

TNT - Atalaya - Así que pasen cinco años

  • Teatre Joventut - L'Hospitalet de Llobregat
22€
25%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Así que pasen cinco años representa algun dels temes bàsics omnipresents a l'obra teatral de Federico Garcia Lorca, com són el temps, l'amor i la mort; i temes tant entrelligats entre si, com la importància dels somnis, la frustració o el seu propi viatge interior. La narració d'aquesta obra no significa la doble imatge d'aquesta vida, sinó la tensió del seu propi present a través de l'escriptura.

Un jove enamorat, explica a un vell que, per causes que no són d'explicar, no es casarà amb la seva estimada... fins que passin cinc anys.

El jove, ésser pur que només viu i ens fa viure la intimitat dels seus somnis i desitjos. Els altres personatges: el nen mort, el gat mort, el jugador de rugbi, el maniquí, el pallasso, l'arlequí i els jugadors de cartes, són símbols d'apetències, d'idees, de sensacions, de vivències subconscients.

De Federico Garcia Lorca Direcció, Ricardo Iniesta Ajudant de direcció, Sario Téllez Coproducció, Centro Dramático Nacional i Teatre Lliure Intèrprets: Elena Aliaga, Jerónimno Arenal, Manuel Asensio, Carmen Gallardo, Sílvia Garzón, José Ángel Moreno, Maria Sanz, Raúl Sirio Hiniesta, Raúl Vera (El Mundo. Javier Villán. Madrid): ¿Es un montaje turbador, antinaturalista por supuesto. Inquietante y fascinador. Cada intérprete es una metáfora lunar. Atalaya es un lenguaje escénico puro, radical".

Espectacle en castellà Durada: 80 min¿

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

c/ Joventut, 4-10
08904 - L'Hospitalet de Llobregat

Teatre Joventut
c/ Joventut, 4-10, 08904 L'Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: 2 h. abans de començar l¿espectacle

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX