3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Tallers de cuina a l'espai ROC35
Tallers de cuina a l'espai ROC35
Tallers de cuina a l'espai ROC35
Tallers de cuina a l'espai ROC35
Tallers de cuina a l'espai ROC35
Tallers de cuina a l'espai ROC35
Tallers de cuina a l'espai ROC35
Tallers de cuina a l'espai ROC35

Tallers de cuina a l'espai ROC35

  • ROC 35 - Barcelona
18-50€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

A ROC35 impartim els tallers gastronòmics més sorprenents de Barcelona de la mà de reconeguts xefs. De la cuina molecular a la flexitariana, els tallers s'imparteixen de forma lúdica i participativa.

Gaudeix d'un ampli ventall d'experiències gastronòmiques:

TALLER DE PASTA FRESCA
10/01 a les 19:30h
Un taller on aprendre a preparar pasta fresca segons la millor tradició italiana en totes les seves varietats i formats, de la mà del nostre xef napolità Natales Russo. Prepararem directament la massa i aprendrem a estirar-la amb la tècnica adient, tant a mà com a màquina. Degustarem la pasta amb salses diferents, preparades durant el mateix taller: salsa carbonara, salsa pesto, salsa a la vongole i salsa de calamars.
* Les receptes canviaran en funció de la temporada i l'estacionalitat dels ingredients.

ESMORZARS SALUDABLES + YOGA
12/01 i 09/03 a les 10:00h
Una fórmula perfecta pels dissabtes al matí; una classe de yoga d'una hora i, després, un taller d'esmorzars saludables. Lapetrella és un càtering de menjar deliciosament sa a Barcelona, i en aquest taller, Lara Petrella, la xef i propietària de Lapetrella, ens ensenyarà com preparar una variedad de receptes per a elaborar esmorzars pràctics, sans i molt bons. Aprendràs a realitzar les receptes pas a pas perquè comencis els matins amb molta energia i vitalitat.
* Les receptes estan fetes amb aliments integrals, lliures de sucre refinat, lactosa o gluten.

XERRADA I TALLER DE CUINA SALUDABLE DESCOMPLICADA
18/01 i 15/03 a les 19:30h
Lara Petrella ens introduirà en l'hàbit de mantenir una alimentació més saludable. Una sessió teòrica i pràctica amb delicioses receptes a l'estil "One Pot Meal".
Receptes:
Risotto de calabaza con setas
Thai rice noodles
Masala chicken curry
Pescado al horno con vegetales rostizados
Timbal de quinoa con alubias y aguacate

TALLER DE PA ARTESÀ
19/01 i 16/02 a les 11:30h
De la mà de la xef Lara Petrella aprendrem a fer pa amb massa mare i ferment biodinàmic, a partir de farines ecològiques d'espelta, kamut o lliures de gluten com la del blat negre o l'arròs. Fermentant el pa en fred per fer-lo més nutritiu, saborós i digestiu.
Receptes:
Pa rústic amb llavors
Focaccia al romaní
Pa de Sègol
Pa de Quinoa

TALLER DE CEVICHE PERUÀ
22/01, 13/02 i 12/03 a les 19:30h
La gastronomia del Perú conjuga una àmplia varietat d'influències, des dels primers pobladors fins l'arribada dels immigrants japonesos i la implantació de la tendència Nikkei. Als plats peruans hi trobem l'empremta de la cuina espanyola, africana, francesa, xinesa i, fins i tot, italiana.
Receptes:
Ceviche de corball
Diverses guarnicions per acompanyar
Llet de tigre
Begudes típiques

ALL TIME CLASSICS CAKES (1): VICTORIA SPONGE
29/01 a les 19:30h
El pastís preferit de la Reina Victoria, imprescindible en qualsevol tea party. Ens submergirem en el món de la reposteria clàssica amb un toc modern. Actualitzarem la recepta al s.XXI com un naked de vainilla, amb relleno de maduixa i chantilly, coronada de maduixes fresques i chantilly.

TALLER TUPPER HEALTHY
30/01, 06/02 i 13/03 a les 14:00h
Aprendràs les bases del batch cooking i receptes senzilles però saboroses per quan hagis de menjar tupper. Durant el taller, prepararem els tuppers i ens els menjarem. Utilizarem ingredients ecològics i de temporada.
Receptes:
Basmati integral amb bròquil, cebollí i salsa de tahí
Hamburgueses de remolatxa

TALLER DE "CARN" VEGANA
01/02 a les 19:30h
El xef napolità Natales Russo ens presenta la "carne" vegana, elaborada a partir d'ingredients vegetals com el seitan, el tempeh o la soja. Aquests substituts complementen qualsevol dieta vegana, aportant nutrients bàsics i essencials per al cos.
Receptes:
Mandonguilles
Hamburgueses
Embutits
Bistec

TALLER DE PIZZA I FOCACCIA
05/02 a les 19:30h
De la mà de la xef italiana Ale Manjaretti, descobreix els secrets per elaborar una excel·lent massa per a pizza i focaccia segons la millor tradició italiana. També les diferents tècniques de fermentació i ingredients variats per crear noves receptes i barreges de sabors.
Receptes:
Focaccia amb cigrons i mortadel·la
Focaccia pugliese, una preparació típica del sud d'Itàlia amb una massa enriquida amb patata
Pizza de carxofes, cansalada viada i parmesà
Pizza amb pesto vermell, ametlles i formatge pròvola fumat

* Les receptes canviaran en funció de la temporada i l'estacionalitat dels ingredients.

TALLER D'ARROSSOS
06/03 a les 19:30h
Descubriràs les varietats d'arrossos i els seus derivats que pots trobar avui dia als mercats. T'endinsaràs en la cultura de l'arròs arreu del món i aprendràs a utilizar-lo segons el resultat que busques en cada moment.
Receptes:
Rissotto de bolets.
Arroz de pescado.
Arroz caldoso de montaña
.

* Les receptes canviaran en funció de la temporada i l'estacionalitat dels ingredients.

TALLER DE POSTRES VEGANS
08/02 a les 11:30h
El xef napolità Natales Russo ens presenta la pastisseria vegana. De com substituir ous, mantega i tots els altres aliments no vegetals per preparar pastissos, galetes o magdalenes.
Receptes:
Galetes d'ametlla - Carquinyolis
Muffin amb crema a la llimona
Pastís crudivegà d'alvocat i cacau

MARKET TOUR: MERCAT & PAELLA
08/02 a les 11:30h
Farem una visita al mercat acompanyats dels nostres xefs, per aprendre més sobre els productes frescos necessaris per realitzar una paella de qualitat i sabor excel·lents. L'activitat finalitza a l'obrador de ROC35 cuinant en grup una paella per a tots els participants.
Receptes:
Paella de Marisc
Paella Valenciana
Paella amb verduras
Paella amb pop

* Les receptes canviaran en funció de la temporada i l'estacionalitat dels ingredients.

TALLER STREET FOOD AMÈRICA LLATINA
08/02 a les 19:30h
Aquest taller està dirigit a aquells amants de la gastronomia de carrer, que volen descubrir i aprendre la cuina dels carrers dels països d'Amèrica Llatina, que han popularitzat aquesta tendència arreu del món amb delicioses receptes dignes de pertànyer a qualsevol restaurant d'estovalles llargues.
Receptes:
Causa Limeña. Plat típic i molt extès de la gastronomia peruana.
Arepas venezolanas. Un dels plats més típics i populars de Veneçuela. Elaborat amb farina de blat de moro.
Tacos al pastor. La varietat de tacos més populars en la major part de Mèxic.
Tiradito de pescado. Un dels plats més populars  nutritius de Perú.
Sorbete de Mojito Cubano. Refrescant i de sabor molt intens.

TALLER DE CUINA CATALANA
14/02 a les 19:30h
De la mà de la xef Cristina Montes, ens endinsarem a les cuines regionals i descubrirem la importància dels ingredients per preparar plats plens de sabor i tradició amb ingredients de proximitat.
Receptes:
Brandada de bacallà
Arròs "Mar i Muntanya"
Menjar Blanc

CUINA TRADICIONAL NAPOLITANA
14/03 a les 19:30h
Elaborarem un complet menú napolità, utilitzant ingredients de mercat, bàsics i senzills que serveixen per crear plats tradicionals comfort food.
Receptes:
Antipasto - Bruschetta di pomodorini e gamberetti
Primi Piatti - Pasta e fagioli con crostini e cipolla rossa cruda
Secondi piatti - Mozzarella in carrozzaScarola alla napoletana
Final - Limoncello i cafè fet amb la moka napolitana

* Les receptes canviaran en funció de la temporada i l'estacionalitat dels ingredients.

TALLER DE SUSHI AMB EL XEF MIKIO TSUNEKAWA
15/03 a les 19:30h
El reconegut xef xilè japonès Mikio Tsunekawa i creador de les sessions gastronòmiques Nikkei (Barcelona, París, Marsella, Valparaiso, Santiago de Chile i Kyoto) ens proposa un divertit i deliciós taller de sushi. També abordarem la tècnica de rentat i cocció de l'arròs.
Receptes:
Kappa Maki de Pepino - Rotlle d'alga nori torrada farcida d'arròs i tires fines de pepino
Uramaki California Roll - Rotlle d'alga nori torrada farcida d'arròs, philadelphia, tsurimi i alvocat

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Passatge Masoliver, 8
08005 - Barcelona

ROC 35
Passatge Masoliver, 8, 08005 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX