3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Harlem Globetrotters
Harlem Globetrotters
Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters

  • diumenge, 19 de maig
  • Palau Olímpic de Badalona
fins a 60€
FINS UN 15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Pack Família: 15% de descompte comprant 4 entrades. Promoció vàlida per a les zones 3 i 4  

 

Meet & Greet - Globetrotters Experience: coneix als jugadors i fes-te fotos amb ells! Amb aquestes entrades comptes amb la possibilitat de conèixer a alguns dels Harlem Globbetrotters, de forma exclusiva i privada; parlar amb ells, fer-te fotos, emportar-te autògrafs i un record inoblidable! Per a poder gaudir d'aquest Meet & Greet amb els jugadors, és imprescindible que estiguis en el teu seient 45 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Personal de l'organització et recollirà.

Magic Pass: trobada i activitats amb els jugadors durant 30 minuts! És imprescindible adquirir entrada de Magic Pass per a accedir a ell (excepte aquelles persones que hagin comprat entrada per a la Globetrotters Experience). També la necessitaran els adults acompanyants de nens i nenes.

 

Els mags del bàsquet tornen a trencar tots els rècords aquest 2019! Els inigualables Harlem Globetrotters tornen per a delectar al públic amb els seus mats impossibles! No te'ls perdis en el Palau Olimpic de Badalona.

Durant més de 90 anys han deixat petjada entre els seus fans, tant petits com grans, amb el seu increïble xou familiar d'entreteniment i les seves habilitats úniques. Els autèntics i incomparables Harlem Globetrotters s'estan preparant per a una gira que arribarà a Espanya aquest 2019 plena d'acció i novetats, efectes especials, a més de sorpreses per als espectadors i amb una llista repleta d'estrelles que farà que el públic estigui pegat al seu seient durant tot l'espectacle per a presenciar la màgia i l'art dels jugadors amb la pilota.

Més de 50.000 persones van gaudir de la gira al maig de 2018, entre molts riures, humor, adrenalina, bogeries i entreteniment per a tota la família. Cada jugada estarà plena de màgia, mats increïbles, driblatges sorprenents, tirs espectaculars, a més d'una comèdia assegurada i una interacció amb els fans sense igual. I no et perdis el final! Després del partit, les estrelles Globetrotters es queden per a signar autògrafs i fer-se fotos amb tots els afeccionats. Si ets fan de pel·lícules com Els Blancs no la saben ficar o el teu concurs favorit, és el de mats, els Harlem Globetrotters et deixaran totalment perplex en el bon sentit.

No et perdis l'oportunitat de viure el millor espectacle del món de bàsquet des de dins de la pista!, adquirint les entrades de la Globetrotters Experience. Asseu-te al costat de la banqueta, saluda als jugadors, juga amb ells, fes-te fotos i porta't els seus autògrafs! És una experiència inoblidable i exclusiva!

 

GLOBETROTTERS EXPERIENCE

Vols sentir-te com un autèntic Globetrotter? No et perdis l'oportunitat de viure el millor espectacle del món de bàsquet des de dins de la pista!, adquirint les entrades de la Globetrotters Experience. Asseu-te al costat de la banqueta, saluda als jugadors, juga amb ells, fes-te fotos i porta't els seus autògrafs!

Comprant aquests tiquets podràs:

Gaudir del Magic Pass previ al xou: Una experiència de 30 minuts amb els jugadors, on podràs interactuar amb ells, aprendre alguns trucs i sentir-te un/a Globetrotter més! 

Conèixer als Harlem! Tindràs un Meet&Greet (trobada) privat i exclusiu amb els jugadors, on podràs parlar amb ells, fer-te fotos i portar-te el seu autògraf! 

Asseure't en els millors seients! En la primera fila de la pista, al costat de la banqueta dels jugadors Seràs un/a més!

Portar-te l'acreditació exclusiva del xou.

Horaris:

Horaris accés Magic Pass: 15:00h

Inici Magic Pass: 15:30h

Fi Magic Pass: 16:00h

Obertura portes: 16:00h

Meet & Greet (Globetrotters Experience): 16:45

Inici Xou: 17:30

Fi Xou: 19:30

FITXA TÈCNICA

Durada100min aprox.
Intèrprets:Harlem Globetrotters

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

c/ Ponent, 143-161

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: diumenge, 19 de maig

Horari: 17:30h

Las Cadires Pista B poden estar al mateix nivell que les Cadires Pista A, depenent del recinte a cada ciutat.

Els nens i nenes nascuts després de l'1 de gener de 2017 no necessiten pagar entrada però tampoc podran ocupar seient.

Els menors de 16 anys no podran accedir al recinte sense un adult responsable o si tenen entre 16 i 18 anys podran portar una autorització signada pel seu pare, mare o tutor autoritzant que poden assistir sols. En cas de no cumplir amb l'anteriorment mencionat, l'organització es reserva el dret de denegar l'entrada al recinte.

Aquest espectacle no disposa de consignes per carrets de bebés o guarda-roba.

 

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX