3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Regala - Aladdin #thepopmusical
Regala - Aladdin #thepopmusical

Regala - Aladdin #thepopmusical

  • del 3 de març al 21 d'abril
  • Teatre Condal - Barcelona
48€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Arriba a l'ONYRIC Teatre Condal el fabulós musical Aladdin,#thepopmusical. L'obra ha estat guardonada amb el Premi al millor espectacle familiar per Premis Teatre Barcelona 2017-2018, i guanyadora del Premi al millor musical infantil per Broadway World Spain.

L'Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash, el qual es presenta al concurs televisiu Star Band, on els vencedors reben com a premi una gira i l'enregistrament del seu primer disc. Tanmateix, guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l'Aladdin s'ha trencat i el noi no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i al poder del geni que la custodia, l'Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar-ne els adequats i poder fer realitat el seu somni?

Un espectacle musical ple de talent i whatsapps on la superació, el treball en equip i la il·lusió ompliran l'escenari. Només cal que freguis la llàntia meravellosa i et disposis a somiar.

FITXA TÈCNICA

AutoriaKeco Pujol
DireccióDani Cherta
Direcció musicalManel García
Durada80min aprox.
IdiomaCatalà
Intèrprets:Nerea Rodríguez Miguel Ángel Sánchez Victor Gómez Júlia Bonjoch Roger Sahuquillo Jordi González Anna Cartoixà i Anna Ferran

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

Av. del Paral·lel, 91
08001 - Barcelona

Teatre Condal
Av. del Paral·lel, 91, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 3 de març al 21 d'abril

Horari: Diumenges a les 12h

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

Tiquet bescanviable per 2 localitats (excepte vip experience) de qualsevol funció de ALADDIN #THEPOPMUSICAL a ONYRIC Teatre Condal.

Imprescindible consultar les funcions disponibles i bescanviar les entrades a través de l'enllaç web bit.ly/BESCANVITICKETREGAL indicant el número de localitzador. Un cop reservades les localitats no es podran modificar ni anul·lar. Un cop finalitzat l'espectacle si no s'ha utilitzat el tiquet no es podrà sol·licitar la devolució del seu import

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX