3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Jo Jet i Maria Ribot amb el cor

Jo Jet i Maria Ribot amb el cor

  • Viernes, 18 de gener
  • Sat! Sant Andreu Teatre - Barcelona
10€
7,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El duet celebra el concert final de gira de Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor en la 5ª edició del Cicle Encisat. En aquesta proposta han seleccionat alguns dels treballs que formen part del seu últim disc Lliure o Descansar i els presenten en un format diferent, però mantenint un espai cuidat al detall i una proposta intimista: el duet s'acompanya d'un cor de set persones.

Una proposta genuïna, arrelada a la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i simplicitat dels elements. El projecte compta amb col·laboradors de luxe: arranjaments de Magalí Sare, cantant i compositora de jazz, membre del Quartet Mèlt; Eduard Gener, cantautor i productor de soul; Ricard Cots, arranjador, membre del cor i estudiant de pedagogia en ESMUC i Martí Torras, director escènic d'espectacles com Rhum o El Testament de Maria, que s'ha encarregat de la direcció escènica. Per tancar l'equip, Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Pau Lafoz, Ruth Garcia, Joel Díaz i Ricard Cots conformen el cor que els ha acompanyat per una desena de concerts.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Magalí Sare Eduard Gener Ricard Cots Martí Torras Berta Planes Anna Rovira Laura Muñoz Pau Lafoz Ruth Garcia Joel Díaz i Ricard Cots

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

c/ Neopàtria, 54
08038 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Viernes, 18 de gener

Horari: 21h

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX