fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: La Barcelona fosca, Evasions i El dia en que els lleons menjaran una amanida verda

Llibres: La Barcelona fosca, Evasions i El dia en que els lleons menjaran una amanida verda

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

La Barcelona fosca

Sabíeu que Barcelona va protagonitzar una revolta contra els jueus on van morir 300 persones? O que la premsa feia befa de la Pedrera de Gaudí o el Palau de la Música de Domènech i Montaner? Més enllà dels tòpics complaents sobre la ciutat, s'amaguen històries que ens conviden a fer-ne una lectura crítica. Preparats per explorar els episodis més negres del nostre passat?

Evasions

Evasions no és un llibre de fugides. Si ho plantegéssim així, ens equivocaríem. És un llibre de connexions amb allò més íntim, de tastos de la realitat més fonda, d'illes refugi on retrobar-nos per descansar de les nostres pròpies vides. Ja siguin paraules o il·lustracions, les finestres són aquí, convidant-nos a obrir-les i a sortir enfora. 

El dia en què els lleons menjaran amanida verda

L'home és un lleó per l'home. Després de l'èxit de La teva segona vida comença quan t'adones que només en tens una, Raphaëlle Giordano du a les llibreries la seva segona novel·la terapèutica, una obra que vol servir de recolzament a l'hora d'eradicar totes aquelles actituds tòxiques característiques dels 'reis de la selva' que fan menys lleugera la vida d'aquells qui els envolten.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins a exhaurir existències

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX