3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Descobreix en persona l'Aurea dicta de Miquel Barceló
Descobreix en persona l'Aurea dicta de Miquel Barceló
Descobreix en persona l'Aurea dicta de Miquel Barceló

Descobreix en persona l'Aurea dicta de Miquel Barceló

  • A concretar - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Miquel Barceló: «L'Aurea dicta és la millor obra editorial que he fet mai»

Gaudeix d'una obra d'art única en una activitat exclusiva i personalitzada: l'Aurea dicta de Miquel Barceló explicada, només per a tu, per un dels comissaris de l'obra.

Miquel Barceló ha creat aquesta obra d'art en forma de llibre inspirant-se en els aforismes de l'antiguitat grega i llatina. La Casa dels Clàssics, responsable de l'edició, vol convidar els membres del Club TR3SC a una experiència personal i exclusiva: una
demostració privada de l'obra amb un dels comissaris de l'Aurea dicta de Miquel Barceló. Reserveu la vostra visita i descobriu, de primera mà, tots els detalls del procés de creació, l'univers pictòric de Barceló i el projecte cultural de La Casa dels Clàssics. Amb aquesta obra assistim al primer pas d'un gran projecte de mecenatge que vol fer créixer les grans obres del patrimoni cultural català, com la Biblioteca Bernat Metge, amb el suport de tota la societat.

El Club TR3SC ha reservat una sèrie especial de 50 exemplars d'aquesta obra única amb un preu de llançament irrepetible. Podeu reservar AQUÍ el vostre exemplar.

Per a informació i reserves, visiteu aureadicta.cat o contacteu amb l'equip de comissaris de l'Aurea dicta al 686 600 458 o escrivint a info@aureadicta.cat amb la referència Club TR3SC 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Llibres    Altres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX