3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Ca, barret 50!

Ca, barret 50!

  • del 12 al 16 de desembre
  • Teatre Eòlia - Barcelona
18€
11,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ca, Barret 50! és un homenatge a les cançons que van ser interpretades a la mítica Cova del Drac del carrer Tuset de Barcelona, a finals de la dècada dels anys 60 i meitat dels 70 del segle passat.

Totes elles pertanyen a espectacles del gènere cabaret literari interpretades per la mateixa companyia: Ca, barret -com no!-, capitanejada pel aleshores emergent director de teatre Josep Anton Codina i escrites per personalitats literàries tant emblemàtiques com Maria Aurèlia Capmany Farnés, Jaume Vidal i Alcover, Josep Palau i Fabre.

El grup teatral Ca, Barret! va ser una companyia de teatre musical en català  avant-la-lettre especialitzada en el gènere del cabaret anomenat alemany. Va néixer a Barcelona, a finals de la dècada dels anys 60 (dies abans del mític maig 1968) i va perdurar fins a mitjan 70.

Durant aquest període, el grup va estrenar un total de 9 espectacles a la Cova del Drac del carrer Tuset (Tuset Street) si ho diem a la gauche divine manera. El grup, malgrat va anar canviant tot sovint els seus membres integrants, sempre va mantenir el mateix esperit combatiu, crític i sornaguer. Els seus espectacles eren teatre de proximitat, de petit format, amb pocs elements i migrat de pressupost. Malgrat aquestes poc encoratjadores premisses, el resultat final va ser gairebé sempre un producte d'èxit, així com un fenomen teatral a l'època.

FITXA TÈCNICA

DireccióPere Sagristà-Ollé
Direcció musicalNuria S Leiva
Intèrprets:Isaac Alarcón Maria Colom Laura Fernández i Pol Rosell

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

c/Bailèn, 23
08080 - Barcelona

Teatre Eòlia
c/Bailèn, 23, 08080 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 12 al 16 de desembre

Horari:

de dimecres a dissabte a les 20:30h

diumenges a les 18h



La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX