Maridatge gastronòmic de tardor a LaFou Celler
- Lafou Celler - Batea
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
El proper dissabte 24 de novembre tindrà lloc un Maridatge Gastronòmic de Tardor a Lafou Celler, dirigit per Ramon Roqueta, enòleg i propietari del celler. Aquesta experiència gastronòmica s'emmarca dins del Cicle de Maridatges de Temporada, a on s'hi conjugaran vi, territori i una proposta de dinar basada en plats de la zona i amb productes propis de l'època de tardor.
L'experiència de Tardor s'iniciarà amb un tast a la vinya -una completa immersió en la garnatxa i el paisatge de valls i fous de la Terra Alta- i amb una visita a Casa Figueras, finca del s. XVIII a on s'assenta el celler, ubicat al casc antic del nucli de Batea.
A continuació tindrà lloc un dinar maridatge guiat, exclusiu per a 20 persones, amb una proposta gastronòmica elaborada pel Restaurant Miralles i basada en plats de temporada de la zona, que s'acompanyaran amb els tres vins del celler: Lafou El Sender, Lafou Els Amelers i Lafou de Batea.
MENÚ:
Royal de ceba amb farigola i vi dolç
Verat amb escabetx i hummus de bolets
Fideus de carbassa amb gamba, llet d'ametlla i llima
*
Trinxat de col i ànec amb salsa Hoisin, amb maitakes
*
Costelles de xai amb crosta d'herbes aromàtiques, amb fruits secs i cous-cous amb bolets
*
Menjar blanc amb prunes i gelée de mistela blanca
*
Celler: Lafou El Sender, Lafou Els Amelers i Lafou de Batea
Cafè, pa i aigua
L'experiència inclou:
- Tast a la vinya
- Visita al celler
- Dinar Maridatge, elaborat pel Restaurant Miralles.
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Plaça Catalunya 34, 43786 Batea, Tarragona
43786 - Batea
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
L'experiència inclou:
- Tast a la vinya
- Visita al celler
- Dinar Maridatge, elaborat pel Restaurant Miralles.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX