3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
XII Cursa Solidària País del Cava
XII Cursa Solidària País del Cava
XII Cursa Solidària País del Cava

XII Cursa Solidària País del Cava

  • Diumenge 28 d'Octubre
  • Vilafranca del Penedès - Vilafranca del Penedès
10€
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

SORTEIG DE CAIXES DE CAVA ENTRE ELS PARTICIPANTS DEL TR3SC!

La Confraria del Cava de Sant Sadurní i Octagon Esedos organitzen la 12a Cursa Solidària País del Cava amb l'objectiu de donar a conèixer el món del cava i alhora col·laborar amb les causes solidàries de La Marató de TV3, que enguany es dedicarà al càncer.

Inscriure's a la Cursa Solidària País del Cava tindrà un cost de 10 euros, que s'entregaran íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3 i seran retornats a tots els inscrits en forma de val de 10€ de descompte per bescanviar a les botigues de Casa Ametller.

Des dels seus inicis, la cursa ja ha recaptat més de 120.000 euros per la Marató de TV3. Aquesta activitat és, juntament amb la Nit Solidària del Cava, una de les activitats socials més destacades que s'organitzen des de la Confraria.

El tret de sortida de la cursa es donarà a les 10 del matí a la rambla Sant Francesc de Vilafranca, davant de l'oficina de Banc Sabadell, i recorrerà 13,4 quilòmetres que separen la Capital del vi (Vilafranca) i la Capital del Cava (Sant Sadurní). Per fomentar la participació familiar en la iniciativa, es manté la possibilitat de participar corrent o caminant, amb un límit màxim de 3 hores per completar el recorregut. També hi haurà tres punts d'avituallament durant el trajecte, que s'ubicaran als municipis de La Granada i Subirats - Sol i vi a la zona d'arribada a Sant Sadurní.

Una de les grans novetats més destacada d'enguany és la col·laboració de Terrassa com a 'Ciutat convidada' en la cursa. Per facilitar que els egarencs es desplacin fins a la cursa, l'Ajuntament de Terrassa llogarà autocars gratuïts, que portaran els corredors fins a Vilafranca del Penedès (punt d'inici del recorregut) i els tornarà a la capital vallesana des de Sant Sadurní d'Anoia, un cop acabada la cursa.


DETALLS DE LA CURSA

Dia: Diumenge 28 d'Octubre de 2016

Sortida: Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès - 10:00h
Arribada: El Pla d'en Mestres de Sant Sadurní d'Anoia

Distància i recorregut: El trajecte té una distància de 13,4 km i va de Vilafranca del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia per les carreteres C-15 i C-243. Es pot participar corrent o caminant. El trànsit estarà tallat durant la cursa i es dóna un temps màxim de 3 hores per finalitzar la cursa. Els quilòmetres estaran degudament senyalitzats.

Inscripcions: Com cada any, inscriure's a la Cursa Solidària País del Cava tindrà un cost de 10 euros, que s'entregaran íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web www.runedia.com fins al pròxim 23 d'octubre.

Transport: La cursa comptarà amb autobusos llançadora gratuïts que faran el recorregut Sant Sadurní d'Anoia - Vilafranca del Penedès - Sant Sadurní d'Anoia. El primer servei començarà a les 8.00h a Sant Sadurní i l'últim autobús sortirà també des de Sant Sadurní a les 13.30h. Els punts de recollida dels participants seran al CAP de Sant Sadurní, carrer Gelida s/n, i la parada d'autobús del carrer de Santa Clara de Vilafranca del Penedès.

Serveis als participants:
    - Avituallaments
    - Dutxes i vestidors
    - Guarda-roba
    - Medicina Esportiva
    - Fisioteràpia (a la zona d'arribada)
    - Transport

+ info: www.confrariacava.com

I atenció! Si t'inscrius com a soci o sòcia del TR3SC, podràs optar a diversos premis de la Confraria!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Activitats

Vilafranca del Penedès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

SORTIDA: Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès - 10:00h
ARRIBADA: El Pla d'en Mestres de Sant Sadurní d'Anoia

Inscripcions AQUÍ

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX