3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Clara Peya + Paula Grande

Clara Peya + Paula Grande

  • Cafè del Teatre de l'Escorxador - Lleida
13€
11€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després d'haver escrit més de 300 cançons d'amor al llarg de la seva carrera musical i seguint la recerca feminista iniciada amb ¿Oceanes" (Temps Record, 2017), la pianista i compositora Clara Peya es pregunta per què i de quina manera necessita cantar aquest amor romàntic a ¿Estómac" (Satélite K, 2018). Al costat del seu company creatiu Vic Moliner i acompanyada per la veu de Magalí Sare, la bateria d'Andreu Moreno i l'electrònica i percussions de Dídak Fernández, ha forjat un àlbum a cavall del jazz, el pop i l'electrònica que presenta per primera vegada a Barcelona en el marc de Curtcircuit.

Una desconstrucció de la idea de l'amor romàntic tal com l'entenem (o ens l'han fet entendre). Un pont entre el cor i les entranyes.


Paula Grande va néixer per buidar-se amb la música i omplir amb ella a tothom. Autodidacta, valenta i mestissa, ens regala un estil musical que emana aquestes qualitats i que es mou entre els registres del jazz, el soul i el hip hop. Presenta el seu nou disc ¿SóC" (2018) format per 11 cançons escrites en forma de rap acompanyat de melodies, en català i castellà, les seves dues llengües maternes, amb les que somia, canta, parla i pensa. Un disc que sona a jazz estimant-se amb el hip hop i el pop. Declaracions d'intencions en forma de cançons que volen fer pensar i volen fer volar.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/Roca Llaurador 3
25003 - Lleida

Cafè del Teatre de l'Escorxador
C/Roca Llaurador 3, 25003 Lleida

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX