3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018
PoloPark + CSIO Barcelona 2018

PoloPark + CSIO Barcelona 2018

  • Reial Club de Polo de Barcelona - Barcelona
68€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amb aquesta invitació exclusiva TR3SC valorada en 68€ podràs accedir lliurement a la zona de salts i al PoloPark del CSIO Barcelona!


CSIO BARCELONA

Del 5 al 7 d'octubre, Barcelona es convertirà en la capital mundial de l'hípica amb la celebració del 107è Concurs de Salts Internacional. Per sisè any consecutiu, el CSIO Barcelona acollirà la gran final mundial -Longines FEI Jumping Nations CupTM-, l'esdeveniment hípic més important del calendari eqüestre internacional. Al llarg de tres jornades, la pista olímpica del Reial Club de Polo Barcelona acollirà un total de sis competicions amb la participació de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre internacional.

El reconegudíssim discjòquei francès, Bob Sinclar, autor de títols com "Love generation", "World, Hold On" i "Rock This Party (Everybody Dance Now)", posarà la cirereta amb la seva actuació a la Longines FEI Jumping Nations CupTM Final, que tindrà lloc al Reial Club de Polo de Barcelona el diumenge 7 d'octubre a partir de les 15:00h. Durant una hora, la pista olímpica de salt del club barceloní es transformarà en una autèntica pista de ball on el públic podrà participar activament en la increïble cerimònia de cloenda del Concurs de Salts Internacional, la competició internacional més antiga d'Espanya.

Al marge de les competicions estrictament esportives, un dels grans al·licients del CSIO Barcelona són els seus espectacles hípics. Aquesta edició de l'esdeveniment comptarà amb un dels millors números, "Vola lliure" amb el prestigiós ensinistrador Santi Serra, de la mà d'Estrella Damm. Serra, un dels referents nacionals de la doma natural, defuig de tot suport extern i estableix un vincle entre humà i cavall a través de gestos, mirades i sons. Altament emotiu, l'inèdit espectacle que Sercam Shows oferirà al CSIO Barcelona mostrarà l'essència del cavall, un animal amic, dòcil i sensible.


POLOPARK

La pista de polo del Reial Club de Polo de Barcelona, el major espai verd natural de la ciutat, es convertirà per tercer any consecutiu en el PoloPark, un atractiu village de 20.000 m2 plens d'activitat musical i d'oci a totes hores (Foodie Fest, Market, Brand Village, Kids Park...), que assegura entreteniment i diversió familiar. Un jardí de sensacions per a tots els públics.

El PoloPark es consolida com el Festival d'experiències amb propostes de creació, tendències, gastronomia, estil de vida i entreteniment, tot plegat en el marc del Concurs de Salts Internacional (CSIO Barcelona) al Reial Club de Polo.

El PoloPark és entreteniment i diversió familiar en forma de propostes lúdiques creatives i dinàmiques on el protagonista és el propi espectador. Un espai per a relaxar-se i gaudir de propostes gastronòmiques, iniciatives saludables, audicions musicals i espectacles de petit format.

Entre moltes altres activitats destaca el tradicional Pony Park dirigit per Massimo Dutti, que permetrà als més petits tenir un primer contacte amb els cavalls de la mà d'experts monitors de l'escola hípica del Reial Club de Polo de Barcelona. I tots els beneficis obtinguts d'aquesta activitat es destinaran a la Fundació Theodora.

A més, com a novetat en aquesta edició, el PoloPark disposarà d'un recinte tancat en el qual s'oferiran diverses exhibicions. A més mini xous a càrrec de Santi Serra, el dissabte 6 d'octubre a la tarda les famílies podran gaudir d'una exhibició a càrrec de la prestigiosa Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona, així com d'un xou d'agility (proves de obstacles i agilitat canina) que ens arriba de la mà de "True Instinct" i que es podrà veure durant els tres dies del concurs (5,6 i 7 d'octubre).

Horari del PoloPark:
Divendres 5 d'octubre: 13:00 - 24:00 h
Dissabte 6 d'octubre: 11:00 - 24:00 h
Diumenge 7 d'octubre: 11:00 - 20:00 h

Programa de concerts al PoloPark:
Divendres 5 d'octubre:
   17:30h: SERCH
   19:30h: TORY SPARKS
Dissabte 6 d'octubre:
   13:00h: ALBA ROBLES
   19:30h: ERIC VINAIXA
Diumenge 7 d'octubre:
   13:30h: BIG MOUTHERS

Més info sobre el PoloPark a: www.polopark.csiobarcelona.com

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Av. Dr. Marañón, 19-31
08028 - Barcelona

Reial Club de Polo de Barcelona
Av. Dr. Marañón, 19-31, 08028 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Les invitacions són vàlides per als 3 dies de festival (5, 6 i 7 d'octubre) i donen accés tant a la zona de salts com al PoloPark.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX