fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Històries íntimes, El joc de les mentides, Una noche con Sabrina Love

Llibres: Històries íntimes, El joc de les mentides, Una noche con Sabrina Love

  • Fins al 31 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

HISTÒRIES ÍNTIMES

Tendres, divertides, insòlites, originals, sensuals, tristes, melancòliques... Les narracions eròtiques que componen aquest recull de relats són tan variades i imprevisibles com ho són les seues protagonistes. L'obra retrata les peripècies sexuals de diversos membres d'una mateixa família i ho fa amb una prosa atractiva i una perspectiva marcadament femenina. D'aquesta manera, el recull destaca per estar bastit mitjançant relats interconnectats que adopten un ritme àgil i íntim, amb un domini del llenguatge notable. Així, els relats prenen punts de vista molt diferents, tant pel que fa a l'edat de les protagonistes com a l'època en la qual se situa la història, ja que aborden situacions molt diferents. En definitiva, aquest recull de contes eròtics en femení suposa una alenada d'aire fresc en un gènere tan tipificat com la literatura eròtica.


EL JOC DE LES MENTIDES

Quan la Thea, la Fatima i l'Isa reben un missatge de la Kate amb les paraules «Us necessito», no dubten a respondre immediatament a la seva crida. El descobriment d'un cadàver prop de l'internat on van estudiar amenaça de treure a la llum uns fets que poden posar fi a la precària llibertat de la qual han gaudit durant tot aquest temps, després de passar més de disset anys guardant un secret terrible. Com bé saben, el cos sense identificar pertany al pare de la Kate, l'Ambrose, desaparegut en estranyes circumstàncies en l'època en què feia classe a l'internat on estudiaven les quatre amigues. Quin paper van exercir elles en aquest succés? Com han aconseguit ocultar els fets durant més d'una dècada? I, sobretot, quant de temps podran seguir amagant la veritat? El joc de les mentides s'emmarca en l'atmosfera tensa, retorçuda i plena d'incertesa que sap crear tan bé Ruth Ware


UNA NOCHE CON SABRINA LOVE

Totes les nits, en un petit poble de la província d'Entre Rios, Daniel Montero, un jove de disset anys, es tanca a la seva habitació per veure el programa televisiu de Sabrina Love, la porno star més popular del moment. Quan un dia s'assabenta que ha guanyat el sorteig per passar una nit amb ella a Buenos Aires, Daniel no s'ho pot creure; tot i que no té diners i que mai ha viatjat lluny del seu poble, Daniel decideix confirmar la cita i posar-se en camí. L'experiència del viatge i del contacte amb la gran ciutat li ensenyarà molt més del que hagués pogut imaginar. Una nit amb Sabrina Love va guanyar el primer Premi Clarín de Novel·la, atorgat per un jurat en el qual estaven Adolfo Bioy Casares, Augusto Rosegui Bastos i Guillermo Cabrera Infante, i va suposar el brillant debut literari de Pere Mairal. Un llibre preciós, a mig camí entre la road movie i la novel·la d'iniciació, que ara es reedita -vint anys després de la seva publicació- amb un magnífic i aclaridor pròleg del mateix autor.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 31 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX