3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
L'alegria
L'alegria
L'alegria
L'alegria

L'alegria

  • del 19 de desembre al 4 de gener
  • Sala Beckett - Barcelona
20€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Torna un dels espectacles més aplaudits de la temporada passada a la Beckett. L'alegria és el resultat de la residència de Marilia Samper com a autora resident la temporada 2016/17. Una reflexió sobre la precarietat i la pobresa que ens envolta i que es troba molt més a prop del que creiem. Una realitat crua que l'autora reflecteix sense llàgrimes, sense sentimentalisme, centrant-se en la capacitat de lluita de l'ésser humà. Amb alegria.

Extraradi d'una ciutat. Barri obrer d'habitatges barats de protecció oficial. Una zona pobra, degradada i oblidada per on no voldríem passar. La Júlia hi viu de lloguer amb el seu fill Eli, que té paràlisi cerebral. L'Eli té 20 anys i no parla, no pot caminar i veu passar els dies, un darrere l'altre, a la seva cadira de rodes. Però l'Eli pot somriure, i també sap acariciar. La Júlia el cria amb tendresa i atenció, sense laments, amb alegria. Una dona sense estudis ni recursos, que treballa fins esllomar-se per poder viure en condicions mínimes, que no són les adequades per a algú com l'Eli.

El noi ha crescut, i la Júlia té una hèrnia que no li permet carregar-lo en braços, com feia sempre, per poder baixar amb ell els nou esglaons de l'entrada i portar-lo al carrer. Així que ja no surt de casa. La Júlia està obstinada a resoldre aquesta situació fent construir una rampa per la qual poder baixar la cadira de rodes del seu fill.

Una simple rampa pot resultar una empresa impossible quan totes les condicions són desfavorables i si la seva consecució depèn de la voluntat i de la bondat dels altres.

FITXA TÈCNICA

DireccióMarilia Samper
IdiomaCatalà
Intèrprets:Alejandro Bordanove Lluïsa Castell Andrés Herrera i Marta Millà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

ADREÇA

Carrer de Pere IV, 228-232
08005 - Barcelona

Sala Beckett
Carrer de Pere IV, 228-232, 08005 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 19 de desembre al 4 de gener

Horari:

De dimecres a dissabte a les 20:30h

Diumenges a les 18:30h



Horari Taquilles: Des de dues hores abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX