3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Claudi Arimany i Pedro Rodríguez: 'Peces de Fantasia' · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

Claudi Arimany i Pedro Rodríguez: 'Peces de Fantasia' · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

REGAL CLUB
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Inicia la reserva

DESCRIPCIÓ

"PECES DE FANTASIA"

CLAUDI ARIMANY, flauta
Jean-Pierre Rampal: "Claudi Arimany és un dels més grans flautistes de la seva generació".
Considerat hereu directe Jean-Pierre Rampal pel que fa a l'estil d'interpretar i d'entendre l'art de la música, de qui va ser alumne i company d'escenari en múltiples concerts. Arimany utilitza en els seus concerts l'emblemàtica flauta d'or W.S. Haynes de J.P. Rampal. Ha ofert concerts a pràcticament tots els països d'Europa, i també a Rússia, Estats Units, Canadà, Brasil, Israel, Liban, Kazakhistan, Thailandia, Xina, Japó, entre altres. Actuant en els mes importants auditoris com el Chicago Simphony Hall, el Carnegie Hall de Nova York, al Palau de la Música Catalana, Concertgebouw d'Amsterdam, Tchaikowsky de Moscou, Gasteig de Munic, Salle Pleyel i Salle Gaveau de París, Beijing Concert Hall o el Suntory Hall de Tòquio, entre molts altres. Ha actuat sempre de com a solista, juntament amb artistes com JP Rampal, M. Nordmann, M. Maisky, C. Scimone, F. Ayo, N.Zabaleta, V. dels Àngels, C.Orbelian. Ha estat convidat per les orquestres més importants del món, com English Chamber Orchestra, Filharmònica de Berlín Kammerorchester, Orquestra Nacional Symphony, Philarmonia Virtuosi de Nova York. Compta amb una àmplia discografia publicada per firmes com SONY Classical, NOVALIS, DELOS... molts CDs dels quals han estat premiats.

PEDRO RODRÍGUEZ, piano
Natural de Sant Sebastià, col·labora amb diverses orquestres com la OSE (Sinfónica de Euskadi) OSN (Sinfónica de Navarra). Ha actuat en grups de cambra, en països com Alemanya, França , Anglaterra, Italià o Espanya. En recitals ha acompanyat a cantants com Ainhoa Arteta, Maite Beaumont, Maria Belcheva, Marcin Bronikowski, Claudia Codreanu o Luis Dámaso, entre altres. També és acompanyant oficial en concursos internacionals de cant com "Julian Gayarre" (Pamplona) i Montserrat Caballé (Andorra, Saragossa) i el concurs internacional de violí "Pablo Sarasate".

PROGRAMA:
Robert SCHUMANN
Fantasiestücke, Op.73
Ludwig van BEETHOVEN
Romança nº2 en Fa Major, Op.50
Johann Nepomuk HUMMEL
Grand Rondeau Brillant, Op.126
Franz SCHUBERT
Sonatina per a flauta i piano, Op. postum 137 nº3 D408
Friedrich KUHLAU
Introducció i variacions sobre la romança "Unter blühenden Mandelbäumen" (Sota els ametllers florits) de l'opera "Euryanthe" de Carl Maria von Weber, Op.63

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Concerts

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Cada Regal Club inclou 2 entrades.
Entrades no numerades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX