3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Lise Davidsen & James Baillieu [Schubertíada]
Lise Davidsen & James Baillieu [Schubertíada]

Lise Davidsen & James Baillieu [Schubertíada]

  • Canònica de Santa Maria de Vilabertran - Vilabertran
20-48€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Lieder de Grieg, Brahms, Wagner, Strauss i Sibelius

Lisa Davidsen, soprano
James Baillieu, piano

LISA DAVIDSEN, soprano
La soprano noruega va saltar a la fama el 2015, quan va guanyar diversos premis al concurs Operalia a Londres i al Concurs Internacional de Música Reina Sonia a Oslo. La temporada passada va debutar a l'Òpera de Zurich (cantant Agathe a Der Freischütz), el Teatro Colón de Buenos Aires (com a Isabella a Das Liebesverbot), al Festival de Glyndebourne (en el papel titular d'Ariadne auf Naxos) i en recital al Wigmore Hall. A la temporada 17/18 debuta com a Ariadne a l'Òpera de Viena i al Festival d'Ais de Provença i amb la Medea de Cherubini al Wexford Festival. Els seus compromisos en concert inclouen una residència artística amb l'Orquestra Filharmònica de Bergen, ciutat en la que es presenta també en recital amb James Baillieau. Els seus compromisos futurs inclouen debuts a la Metropolitan Opera, el Covent Garden, el Festival de Bayreuth, l'Òpera de Munich i la Deutsche Oper de Berlin.

JAMES BAILLIEU, piano
Descrit per The Daily Telegraph com un "fora de sèrie", James Baillieu ha guanyat els concursos Wigmore Hall Song, Das Lied International Song, Kathleen Ferrier i Richard Tauber. A més de fer concerts com a solista amb l'Ulster Orchestra, l'English Chamber Orchestra i la Wiener Kammersymphonie, ha col·laborat amb cantants entre els quals Ian Bostridge, Dame Kiri te Kanawa, Annette Dasch, Jamie Barton, Markus Werba i Catherine Wyn Rogers. Programador innovador, ha coordinat un bon nombre de projectes que inclouen cicles pel Brighton Festival, Wigmore Hall, BBC Radio 3, Bath International Festival i Perth Concert Hall. Gaudeix treballant amb joves músics i és professor a la Royal Academy of Music i al Jette Parker Young Artist Programme de la Royal Opera House. És director d'un curs a la Samling Foundation i dirigeix el Programa de Cançó al Taller Líric de l'Acadèmia del Festival de Verbier.


REPERTORI: Lieder de Grieg, Brahms, Wagner, Strauss i Sibelius

Edvard Grieg
Dereinst, Gedanke mein, op. 48/2 Zür Rosenzeit, op. 48/5 Ein Traum, op 48/6 En svane, op. 25/2 Johannes Brahms Liebestreu, op. 3/1 Von ewiger Liebe, op. 43/1 Richard Strauss Ruhe, meine Seele, op. 27/1 Cäcilie, op. 27/2 Heimliche Aufforderung, op. 27/3 Morgen, op. 27/4 Richard Wagner Wesendonck-Lieder Jan Sibelius Den första kyssen, op. 37/1 Lasse liten, op. 37/2 Soluppgång, op. 37/3 Var det en dröm, op. 37/4 Flickan kom ifrån sin älsklings möte, op. 37/5 Svarta Rosor, op. 36/1

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Carrer de l'Abadia, 4
17760 - Vilabertran

Canònica de Santa Maria de Vilabertran
Carrer de l'Abadia, 4, 17760 Vilabertran

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX