fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: La primavera pendent, Els ulls dels homes mentiders i Infiltrada

Llibres: La primavera pendent, Els ulls dels homes mentiders i Infiltrada

  • Fins al 31 de desembre
REGAL CLUB
Per a socis
  • PREMIUM
TRUCA AL
902 33 90 33

DESCRIPCIÓ

LA PRIMAVERA PENDENT

A la Barcelona de principis del segle XIX hi ha una dona que s'ha cansat d'esperar. «És important passar fred a l'hivern per lloar la primavera tal com es mereix», li deia la mare. Carme Coroleu havia de convertir-se en una dona exemplar, discretament exemplar. Però la mort prematura del pare i patriarca Coroleu fa «convenient» la boda entre la Carme i un misteriós Francesc Castany massa ocupat a fer volar coloms. La Carme haurà de fer front a un negoci colossal tota sola, amb el marit que ha fugit a Londres perseguint una quimera. Hi haurà moments en què defallirà, se sentirà sola, impotent, però cridarà prou i es farà forta; una dona nova.

ELS ULLS DELS HOMES MENTIDERS

A finals del 1965, l'Ernest entra a la vella Universitat de Barcelona ple d'incerteses. Pertany a una família burgesa, poruga i connivent amb el franquisme, però ell es mou indecís en els laberints de la clandestinitat que acaba de descobrir. Pertorbat per la intensa atracció incestuosa que sent per la seva mare i fascinat per un grup de teatre que viu al marge de la legalitat, l'Ernest acumularà estímuls culturals de tota mena. El mític Maig del 68 també és un imant poderós i, de sobte, el 1969, fuig de Barcelona. A París coneix la Dorothy, explora els camins de la llibertat, pren consciència dels trasbalsos que ha viscut, i ens en deixa testimoni.

INFILTRADA

Des del dia de 1998 en què la seva germana bessona Soo-min va desaparèixer en una platja de Corea del Sud, el que sembla ofegada al costat del seu nuvi, Jenna no ha deixat de somiar amb ella i s'ha resistit a admetre la seva mort. Filla de mare sud-coreana i de pare afroamericà, és professora de Relacions Internacionals a la Universitat de Georgetown. Un dia rep la visita de Charles Fisk, membre de l'Institut d'Estudis Estratègics, que la convida a que s'uneixi a la CIA com a experta en assumptes nord-coreans: l'imprevisible règim de Kim Jong-il ha augmentat la seva campanya d'intimidacions al veí del sud, i per extensió a tot Occident, alhora que se sospita que el seu programa nuclear avança a un ritme perillosament ràpid. Jenna acaba acceptant la proposta, impulsada no tant pel seu desig de servir al seu país, sinó per l'oportunitat de conèixer la sort de la seva germana, després del descobriment sorprenent que Pyongyang va dur a terme segrestos selectius de persones. Convertida en una agent encoberta, Jenna haurà d'infiltrar a Corea del Nord, posant la seva vida en perill.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Fins al 31 de desembre

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

COMPARTEIX