Del celler a la taula - amb història
- Diumenges 27 de gener, 24 de febrer i 24 de març
- Diversos espais del Bages
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
BAGES TERRA DE VINS ET PROPOSA UNA AUTÈNTICA EXPERIÈNCIA ENOGASTRONÒMICA
Visita al Celler Cooperatiu d'Artés ARTIUM i àpat al Mas de La Sala
Un fantàstic recorregut pel celler i les caves d'ARTIUM, on descobrirem la història i tradició d'un celler que va ser la primera cooperativa en l'elaboració de cava a l'Estat Espanyol. Seguidament, tastarem 7 vins i caves acompanyats de productes de la seva agrobotiga,
Per acabar, gaudirem d'un bon àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.
L'àpat consta de:
· Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
· Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
· Postres
· Vi DO Pla de Bages
* No s'inclouen cafès ni digestius
Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages. Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
PROGRAMA:
11h - Visita al Celler Cooperatiu d'Artés, ARTIUM (2h aprox) > Carrer Rocafort, 44, 08271 (Artés)
14h - Dinar al restaurant Mas de La Sala > Ctra. C-16, sortida 59, Plans de La Sala 08650 (Sallent)
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
La visita és gratuïta pels menors de 12 anys.
PROGRAMA:
11h - Visita al Celler Cooperatiu d'Artés, ARTIUM (2h aprox) > Carrer Rocafort, 44, 08271 (Artés)
14h - Dinar al restaurant Mas de La Sala > Ctra. C-16, sortida 59, Plans de La Sala 08650 (Sallent)
No inclou transport.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX