3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Gala d'Òpera: Lenny Lorenzani i David Boldrini · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

Gala d'Òpera: Lenny Lorenzani i David Boldrini · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

  • Monestir de Sant Pere de Rodes - El Port de la Selva
22€
40%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"GALA D'ÒPERA"

LENNY LORENZANI, soprano
Després de graduar-se en piano al Conservatori "A. Peri" de Reggio Emilia, amb el Prof. C. C. Mongini, Lenny Lorenzani va completar la seva educació musical amb el diploma de cant al Conservatori de "Riva del Garda" l'any 2004. Debuta amb "Le Nozze di Figaro" i "La Flauta màgica" de W.A.Mozart. Amb el mestre i director de teatre Marco Pucci Catena va portar l'òpera italiana a Sao Luis, Brasil, actuant en nombrosos concerts tant a la capital tant com pianista acompanyant o com a cantant, obtenint nombrosos elogis dels públic i la crítica.
Ha representat obres com "Il Trovatore" de G. Verdi a Arena di Chioggia, "La prova di un'opera seria" de Gnecco al teatre Bonci de Cesena i "Tosca" a Florència, entre altres.
Des de 2012 ha estat convidada habitual als concerts de "Italian Opera Florence" al costat del pianista David Boldrini. Va ser convidada a París al setembre de 2016 per actuar al programa musical a Accueil musical Saint-Marry. També col·labora regularment amb "Puccini e la sua Lucca International Festival" interpretant la veu com la protagonista de nombrosos recitals. Últimament ha actuat al costat de Fabio Armiliato i Laura Brioli. El 2018 va enregistrar les àries integrals de cambra de F. Cilea pel prestigiós segell japonès Da Vinci-Osaka.

DAVID BOLDRINI, piano
És un virtuós pianista italià, organista, compositor i director d'orquestra i un dels intèrprets més ben considerats dins del repertori clàssic, graduat al Conservatori "Cherubini" de Florència i amb estudis posteriors amb Bruno Canino, Vincenzo Balzani, Paul Badura Skoda i Pier Narciso Masi. Ha guanyat més de cinquanta concursos nacionals i mundials. David va començar la seva carrera com a músic de cambra acompanyant Katia Ricciarelli, Andrea Bocelli, Maria Luigi Borsi, Bruno Canino, Paolo Chiavacci O. Balan Franco Mezzena i com solista amb orquestres internacionals com l'Orquestra de Bacau, l'Orquestra Craiova, l'Orquestra Formazione Maggio Musicale, l'Orquestra lírica-simfònica del Teatre Giglio de Lucca, l'Orquestra de Cambra de Viotti, l'Orquestra Uanl de Moterrey i l'Orquestra Universitària de Bashkent d'Ankara. David ha viatjat per tot el món, actuant als llocs més prestigiosos com el Carnegie Hall a Nova York, la sala de concerts de CRR a Instanbul, la Filharmònica Romana al Casella Hall, el Teatre Chiasso, el Kioko Hall a Tòquio, entre d'altres. És un profund coneixedor de tot el repertori líric i gaudeix de ser un director d'orquestra. Essent un compositor apreciat, recentment ha publicat la seva primera òpera original en un acte, anomenada "L'Amante" i editada per Da Vinci Publishing.

PROGRAMA:
Àries d'òpera italiana:
Le Nozze di Figaro
Tosca
La Traviata
La Bohème
Cavalleria Rusticana
Gianni Schicchi
Adriana Lecouvrier

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Òpera

ADREÇA

C/ Sant Pere De Roda S/N
17489 - El Port de la Selva

Monestir de Sant Pere de Rodes
C/ Sant Pere De Roda S/N, 17489 El Port de la Selva

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades no numerades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX