fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  
"And the winner is...": Música de pel·lícules · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

"And the winner is...": Música de pel·lícules · Festival de Música de Sant Pere de Rodes

  • 11 i 12 d'agost a les 20:00h
  • Monestir de Sant Pere de Rodes - El Port De La Selva
32€
40%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"AND THE WINNER IS..."
Música de pel·lícules per a piano a 4 mans i orquestra de corda
CARLES & SOFIA PIANO DUO
ORQUESTRA DEL REIAL CERCLE ARTÍSTIC
HELENA BAYO, direcció

CARLES & SOFIA PIANO DUO
Els Artistes Steinway Carles Lama i Sofia Cabruja són el duet català amb més projecció internacional. Considerats pel públic i la crítica com dos músics amb una innegable capacitat de commoure a l'espectador, el duet mostra també una espectacular sincronització i una comprensió mútua excepcional. La seva carrera internacional, des del 1987, els ha portat a actuar al Carnegie Hall (Nova York), el Kolarac Memorial Hall (Belgrad) o el Teatre Solís (Montevideo), entre d'altres. Artistes distingits del segell KNS Classical, la seva discografia inclou les obres més destacades de Schubert, Brahms o Rachmaninov i la integral del compositor australià John Carmichael. Carles & Sofia estan també involucrats en diferents projectes per a promoure la música i els músics clàssics, havent fundat i desenvolupat diverses sèries de concerts i festivals, al mateix temps que projectes de TV, i són mentors de joves talents. Compromesos sempre amb els problemes socials, el 2001 reben de mans de SAR la Infanta Margarita de Borbón, una distinció honorífica d'UNICEF per la seva labor humanitària. El 2012 funden el seu propi projecte solidari: Concerts4Good, Music on a Mission.

ORQUESTRA DEL REIAL CERCLE ARTÍSTIC
L'Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona (ORCA) sorgeix en el si de la institució homònima, situada en ple centre de la capital catalana, i creada el 1881 amb seu al Palau Pignatelli. El RCA es va establir com a centre de referència per a artistes de tot tipus i de reconeixement internacional, com Enrique Granados, que va incentivar la formació d'un grup de cambra que oferia concerts al majestuós Saló dels Atlants d'aquesta institució. Posteriorment, el 1992, arrel de les inquietuds musicals de diversos socis, entre els quals, el concertino-director Javier Mateos, es va crear l'Orquestra del Reial Cercle Artístic. Amb la intenció de formalitzar un conjunt estable, professional i de qualitat en l'escena catalana i amb el suport institucional necessari, l'orquestra entra amb força en la programació de festivals per tot Catalunya.

HELENA BAYO
Directora d¿Orquestra nascuda a Barcelona especialitzada en Arts Escèniques. Ha dirigit El Llac dels Cignes de P. I. Tchaikovsky, al Royal Albert Hall de Londres convidada per l'English National Ballet. Ha estat el primer director espanyol, i únic fins el moment, en dirigir el Ballet Nacional de Cuba amb Giselle de A. Adam al Teatre Nacional de La Habana, Cuba, convidada personalment per Alicia Alonso. Entre d'altres ha dirigit la Banda Municipal de Barcelona, Aida de G.Verdi al Bilbao Exhibition Center amb l'Orquestra Simfònica de Sofía, Rigoletto de G.Verdi al Teatre Estatal de Stara Zagora, Bulgaria, l¿Orquestra Simfònica Universitat de Califòrnia, Irvine a Los Ángeles, E.E.U.U., on va estar també convidada con a docent de la universitat, Luisa Fernanda de F. Moreno Torroba amb l¿Orquestra Filharmònica de Medellín, Fundació Prolírica d'Antioquia a Colombia, i ha estat director assistent de La Fille du Régiment de G. Donizetti al Gran Teatre del Liceu.

PROGRAMA:
Vangelis
Carros de fuego
John Williams
Schindler's list
James Horner
Avatar (medley)
Hans Zimmer
The Tourist
Pearl Harbor

ABBA
Mamma Mia (medley)
Elmer Bernstein
Los 7 magníficos
Alan Silvestri
Forrest Gump
Elton John / Hans Zimmer
The Lion King (medley)
Max Richter
Leftovers
Max Steiner
Lo que el viento se llevó
Maurice Jarre
Ghost
John Williams
Star Wars (medley)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Sant Pere De Roda S/N
17489 - El Port De La Selva

Monestir de Sant Pere de Rodes
C/ Sant Pere De Roda S/N, 17489 El Port De La Selva

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades no numerades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX