3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Fusió Blaumut & Onca

Fusió Blaumut & Onca

  • Teatre-Auditori Sant Cugat - Sant Cugat del Vallès
14-28€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una atmosfera elegant i transparent que captiva. Un sentir passar el temps mentre el món gira lentament sota els peus. Imatges de sons que s'escolen entre la pell per transportar-nos a un constructe de figures oníriques (Blaumut).

Blaumut presenta el seu tercer disc d'estudi "Equilibri" produït per Marc Parrot i editat per Música Global. Després de l'exitós debut amb "El Turista", i la confirmació amb el disc "El primer arbre del bosc". Aquesta nova obra, recull de 13 cançons, és un pas més en la carrera d'un grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d'una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop-folk i impregnada de tocs clàssics. Amb arranjaments de corda més acurats i sofisticats, a cops èpic i simfònics, balades i apunts d'electrònica, Blaumut mostren un so més contundent. Això sí, les seves lletres segueixen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor Xavi de la Iglesia.

Blaumut i ONCA es reuneixen per fusionar el so més característic de les dues formacions on les cordes són el nexe natural de connexió. El quintet Blaumut que compta amb un violí i un violoncel, element característic d'aquest grup musical, estarà acompanyat per onze músics de la formació clàssica andorrana. El so de les cordes es mesclarà amb el timbre d'un dels grups de més renom del panorama musical català. Les cançons interpretades en aquest nou format, s'elevaran i s'expandiran en una sonoritat entre el pop-folk i la música clàssica. Oriol Aymat, Pere Bardagí i Carlos Monfort, han realitzat els arranjaments per a corda d'alguns dels temes que es presentaran a la cita musical.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Pl. del Centre Cultural, s/n
08195 - Sant Cugat del Vallès

Teatre-Auditori Sant Cugat
Pl. del Centre Cultural, s/n, 08195 Sant Cugat del Vallès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web del recinte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX