3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Pingüí
Festival Pingüí
Festival Pingüí
Festival Pingüí
Festival Pingüí
Festival Pingüí
Festival Pingüí

Festival Pingüí

  • Flix - Flix
10€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Texxcoco, Xarim Aresté, Renaldo i Clara, Los Wallas, Vàlius amb Carlota Serrahima i Jorra i Gomorra conformen el cartell de la quarta edició del Festival Pingüí 2018, que tindrà lloc a Flix, Tarragona.

La quarta edició del Festival Pingüí se celebrarà dins el recinte de les piscines municipals delde Flix. Al migdia, el pop de Renaldo i Clara, Jorra i Gomorra i Vàlius amb Carlota Serrahima seran la banda sonora de l'hora del vermut. Tot seguit, hi haurà una batalla de djs on s'enfrontaran Los Morenos de Mallorca contra Tiramisú djs per aconseguir el títol del millor dj local. Finalment, ja al vespre, gaudirem dels tres últim concerts de la jornada. Texxcoco, Los Wallas i el flixanco Xarim Aresté seran els encarregats de tancar el festival amb els seus hits. En total, els assistents gaudiran d'un total de 12 hores de música ininterrompuda, amb 6 concerts i 2 sessions de djs, accés a les piscines, servei de foodtrucks i tallers de manualitats per als infants.

El Festival Pingüí és ja una proposta consolidada dins de l'oferta cultural de les Terres de l'Ebre. La iniciativa, organitzada per l'Associació de Músics de Flix i l'Ajuntament de Flix, va néixer l'any 2015 amb la voluntat d'apropar a la zona el bo i millor de l'escena musical alternativa a les Terres de l'Ebre. Des de la primera edició, aposta per un model de festival autogestionat, on es potencia la presència de la dona als escenaris (4 de 6 bandes compten amb components femenins) i vol ser un punt de trobada del teixit associatiu i cultural de les comarques de Lleida, Tortosa i Tarragona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Flix
43750 - Flix

Flix
Flix, 43750 Flix

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX