3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Giaco

Giaco

  • fins al 22 de juliol
  • Sala Fènix - Barcelona
8€
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Un espectacle que combina clown, malabars i el màgic món de les titelles. Una obra simple i única, que no deixarà ningú indiferent. Aquesta tragicomèdia està dirigida a un públic familiar, que lliura grans valors per a grans i petits.

Un clown cansat de tants fracassos en la seva vida personal, es troba en un punt sense retorn després de la pèrdua del seu fidel company Giaco (un gos adorable). Tots dos van créixer junts, en el mateix poblet dels afores de Roma. Les seves vides molt similars estaven marcades per l'abandonament i l'escassetat. No obstant això, el fet d'estar junts i units caminant per la vida els va fer veure que no existien les amargors, només la felicitat de l'amistat de aquests dos grans i inseparables amics.

Un dia tot canvi. Un tràgic accident marca la vida d'aquest clown. El seu fidel company Giaco té un terrible accident quan tots dos estaven jugant al carrer. La tristesa i el record marcarà en endavant la vida de aquest clown, qui s'enfonsa en una profunda solitud on només tindrà com a companyia de les llàgrimes.

El temps es va aturar aquell dia, el seu únic pla de vida des d'ara era esperar que arribés el seu moment per seguir el sender del seu amic, pensaments foscos van inundar l'ànima d'aquest clown. Perquè se'n va anar Giaco?

Buscant el sentit de la vida, va decidir abandonar aquesta soledat, donar-se una altra oportunitat a la seva ànima, al seu cos, a la seva única existència. Es va adonar que havia de canviar la manera d'afrontar la vida, que sempre hi ha opcions: "Giaco no està mort, perquè Giaco no s'ha anat, perquè Giaco sóc jo"

FITXA TÈCNICA

DireccióJuan Carlos Muñoz Navarro
Durada45min aprox.
Intèrprets:Giacomo Di Vona

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer Riereta 31
08001 - Barcelona

Sala Fènix
Carrer Riereta 31, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: fins al 22 de juliol

Horari: 17h

Horari Taquilles: des de dues hores abans de l'inici de l'espectacle

Edat recomenada: a partir de 5 anys

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX