3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Bankrobber: El Petit de Cal Eril + Xarim Aresté + Fetus · Festival ÍTACA
Festival Bankrobber: El Petit de Cal Eril + Xarim Aresté + Fetus · Festival ÍTACA
Festival Bankrobber: El Petit de Cal Eril + Xarim Aresté + Fetus · Festival ÍTACA

Festival Bankrobber: El Petit de Cal Eril + Xarim Aresté + Fetus · Festival ÍTACA

  • Plaça del Castell  - La Bisbal d'Empordà
15€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

EL PETIT DE CAL ERIL + XARIM ARESTÉ + FETUS

El Petit de Cal Eril, Xarim Aresté i Fetus formen el cartell de la nit de concerts del dia 29 de juny a la Bisbal d'Empordà, que torna a acollir un dels escenaris del Festival ÍTACA, Cultura i Acció. Aquests referents musicals del nostre país ens brindaran una nit de rock & roll i festa.

El Petit de Cal Eril (Joan Pons) mostrarà el seu darrer treball, que de fet en són tres: el disc triangular "?" s'ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d'EPs, cadascun amb tres cançons inèdites i enregistrades en tres contextos ben diferents. Acompanyat de tres videoclips que en conjunt també són una sola història, tres arestes del mateix triangle. Després d'una gira de més de 90 concerts amb el seu anterior treball, La força, Joan Pons torna acompanyat de la seva banda amb una proposta contundent i especial.

Xarim Aresté és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris que ha tocat amb artistes com Josele Santiago, Maika Makovski o Pascal Comelade. D''un temps ençà, però, ha posat tot l'èmfasi en el seu projecte personal. Polinèsies és el seu darrer enregistrament que parla de l'aïllament que implica la individualitat i, a la vegada, de com estem connectats els uns als altres. Cada cançó representa una emoció, i cada emoció porta associat un bloqueig i el seu corresponent alliberament. Amb Polinèsies, Xarim Aresté pren riscos per fer un veritable pas endavant.

L'epicentre del fangar és el disc de debut de Fetus, nova banda punk-garatgera en català amb membres de Sanjays, Educators o 13th Magic Skull. El grup està capitanejat per Adrià Cortadellas (Sanjays), i ha desembarcat amb força a l'escena alternativa catalana. La producció de Joan Colomo i els teclats de Guille Caballero (els Surfing Sirles) apunten alguns lligams ancestrals amb sospitosos habituals del gènere. Les lletres descarades abracen la ironia i el sarcasme per narrar la quotidianitat amb frescor i immediatesa. Un ritme trepidant ple de riffs de guitarra, jocs de veus i teclats embolcalla la sonoritat personal i inconfusible de la formació.

I per allargar la festa fins a la matinada, els assistents als concerts podreu gaudir gratuïtament d'una sessió de música a la sala L'Alternativa amb Bankrobber DJ's i Indivendres DJ's.

Amb la col·laboració de Bankrobber i l'Ajuntament de La Bisbal d'Empordà.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Plaça del Castell de La Bisbal
17100 - La Bisbal d'Empordà

Plaça del Castell
Plaça del Castell de La Bisbal, 17100 La Bisbal d'Empordà

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX