3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Fes Club abonament Vida Festival
Fes Club abonament Vida Festival
Fes Club abonament Vida Festival
Fes Club abonament Vida Festival

Fes Club abonament Vida Festival

  • Masia D'En Cabanyes - Vilanova i la Geltrú
FES CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Vols 1 abonament de regal per al Vida Festival? Presenta'ns un nou soci que es faci del TR3SC i a tu et regalarem 1 abonament per al festival. Només hauràs de facilitar les dades de contacte del nou soci i nosaltres ens posarem en contacte amb ell/a per acabar de formalitzar la seva subscripció. Un cop fet això, t'adjudicarem l'abonament i t'avisarem sobre com podràs aconseguir l'entrada.*

*Més informació a condicions

El Vida Festival 2018 se celebrarà del 28 de juny a l'1 de Juliol com sempre a Vilanova i la Geltrú, i les primeres confirmacions del cartell de la propera edició són Franz Ferdinand, St. Vincent, Los Planetas, Nick Mulvey, Calexico, They Might Be Giants, Of Montreal, Tensnake o Curtis Harding com a part de la capçalera del line-up del Vida Festival 2018.

La cinquena edició d'aquest festival de mitjà format cada any sorprèn més i mobilitza milers de persones a la zona del Garraf. En la seva edició més recent, el festival Vida va deixar amb la boca oberta als seus més de 30.000 assistents gràcies a les actuacions memorables de Phoenix, Fleet Foxes, Flaming Lips o Devendra Banhart, entre molts altres.

Emmarcat en un entorn inigualable, el festival Vida se celebra a La Masia d'en Cabanyes. El Vida vol impulsar una nova oferta d'oci prioritzant el benestar del públic, fugint de les masses i garantint l'excel·lència en els serveis. Pels escenaris del Vida passen reconeguts artistes nacionals i internacionals formant un line-up exquisit. El Vida, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, s'ha convertit en aquests anys en una cita imprescindible per als amants de la bona música que busquen un entorn i tracte únics. Si no et vols perdre la cinquena edició d'aquest festival, compra ara els teus Entrades per al Vida 2018!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Masia d'en Cabanyes s/n
08800 - Vilanova i la Geltrú

Masia D'En Cabanyes
Masia d'en Cabanyes s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

  • Presenta'ns algun amic o familiar perquè es faci soci del Club TR3SC indicant que ve de part teva i obtindràs 1 abonament del festival!
  • Un cop complerta la butlleta d'inscripció, el servei telefònic d'atenció al soci es posarà en contacte amb tu per confirmar el Fes Club i en cas que sigui necessari, perquè completis les dades del nou soci.
  •  
  • Promoció vàlida fins a exhaurir existències.
  • Un cop formalitzada l'alta t'enviarem el teu abonament a l'adreça electrònica que ens indiquis.
  • El Fes Club serà vàlid un cop tinguem totes les dades correctes i pagament del nou soci abans del dia 26 de Juny a les 10:00h, en cas contrari quedarà anul·lat.

 

  • Vàlid per altes noves modalitat BÀSIC O PRÈMIUM.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX