3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Fira de Vins i Caves | Tastos i maridatges
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Fira de Vins i Caves | Tastos i maridatges
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Fira de Vins i Caves | Tastos i maridatges
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Fira de Vins i Caves | Tastos i maridatges
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Fira de Vins i Caves | Tastos i maridatges
Banc Sabadell Vijazz Penedès: Fira de Vins i Caves | Tastos i maridatges

Banc Sabadell Vijazz Penedès: Fira de Vins i Caves | Tastos i maridatges

  • Sala de tast Rambla Sant Francesc - Vilafranca del Penedès
12-23€
10-20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Seguint la vocació del festival, el Vijazz ha programat una desena de tastos i maridatges, que tindran lloc a la sala de tast TR3SC, situada a la Rambla Sant Francesc. Totes les referències de vins i caves aniran acompanyades de productes selectes, per intensificar-ne els sabors.

Hi haurà maridatges amb anxoves, foie, pernils, sushi o formatges. I, un any més, també es podrà participar dels tastos nocturns, maridats amb literatura eròtica.

TASTOS I MARIDATGES:

Pernils amb DO: Vols saber les diferències entre un pota negra, un serrà, un ibèric o un aglà?
Tasta 5 pernils diferents de 5 Denominacions d'Origen reconegudes per conèixer en què s'assemblen, en què es diferencien i com s'elaboren aquests productes d'alta qualitat. I tot això companyat dels millors vins i caves penedesencs.
Horari: Divendres, 6 de juliol: 18 h i 21 h
           Dissabte, 7 de juliol: 21 h i 00 h
           Diumenge, 8 de juliol: 18 h i 21 h

Sushis & les cares del xarel·lo
En aquest maridatge es proposa un mix de gastronomia japonesa amb els millors vins penedesencs de la varietat xarel·lo. Es tastaran 5 peces de sushi elaborades de manera artesanal per un restaurant especialitzat en gastronomia japonesa, alhora que es farà un recorregut a través de 5 anyades diferents per aprendre sobre l'efecte del pas del temps en els vins i caves. Una barreja catalano-nipona d'allò més sorprenent!
Horari: Divendres, 6 de juliol: 19 h
           Dissabte, 7 de juliol: 18 h
           Diumenge, 8 de juliol: 22 h

Foies: descobreix les diferències entre micuit, entier, mousse, bloc i parfait
El foie és present a la nostra terra des de fa més de 500 anys i la cuina catalana va adquirir la tradició de consumir-lo en diferents formes. Aquest és un tast 100% català i amb productes de qualitat gourmet. Es degustaran 5 tipus del millor fetge d'ànec, maridats a la perfecció amb 5 vins i caves del Penedès. Una explosió de gustos, olors i textures!
Horari: Divendres, 6 de juliol: 00 h
           Dissabte, 7 de juliol: 19 h
           Diumenge, 8 de juliol: 23 h

El cava i la seva evolució, amb embotits Mitjans
Aquest tast de caves és realment un dels imprescindibles del Vijazz. Tasta caves de 9, 12, 24 i 36 mesos de criança, combinats amb embotits Mitjans. Es degustarà una magnífica selecció de diversos caves del Penedès, i s'estudiarà l'efecte del pas del temps en el carboni de les ampolles. Experimentem les mateixes sensacions amb un cava jove que amb un de 15 o 30 mesos? Els podem identificar a cegues? Un tast per posar-se a prova i on res és el que sembla.
Horari: Divendres, 6 i Dissabte 7 de juliol: 23 h
           Diumenge, 8 de juliol: 20 h

Anxoves seleccionades: textures i gustos sorprenents
L'anxova té una elaboració molt semblant a la del vi com a producte gourmet, gràcies a la tasca dels mestres anxovers, fonamental per garantir els paràmetres d'excel·lència, textura i sabor que defineixen l'Anxova de l'Escala. Es descobrirà quin és el procés per seleccionar la millor peça, tot tastant els millors vins, caves i clàssics del Penedès.
Horari: Divendres, 6 i Dissabte 7 de juliol: 22 h

Formatges catalans espectaculars, seleccionats per Xerigots
Un maridatge de formatges i vins dirigit per un sommelier que, a través d'una sel·lecció de formatges artesans de Xerigots, endinsarà els assistents a la geografia dels Pirineus. Xerigots es mira el Pirineu com a entitat física i no política. No hi ha fronteres, només muntanyes i paisatge. El clima i el relleu transmet quelcom a la sel·lecció de formatges que la fa especial. El caràcter que composa aquest massís es transforma en una melodia de sabors, textures i emocions que ens duu per un instant al bressol de la vall.
Horari: Divendres, 6 de juliol: 20 h

Formatges del Pirineu, seleccionats per Xerigots
Un maridatge de formatges i vins dirigit per un sommelier que a través d'una selecció de formatges artesans de Xerigots, endinsarà als assistents a la geografia dels Pirineus. Xerigots es mira el Pirineu com a entitat física i no política. No hi ha fronteres, només muntanyes i paisatge. El clima i el relleu transmet quelcom a la selecció de formatges que la fa especial. El caràcter que composa aquest massís es transforma en una melodia de sabors textures i emocions que ens du per un instant al bressol de la vall o les cledes estivals de l'alta muntanya.
Horari: Dissabte, 7 de juliol: 20 h

Formatges blaus, seleccionats per Xerigots
En aquest tast, es maridaran diferents vins del Penedès amb una degustació exclusiva de formatges blaus Xerigots. Es descobrirà, entre altres, que el tret distintiu dels formatges blaus són les vetes blaves del seu interior. Es degustaran formatges de Xerigots de diferents tipus. Un maridatge pels valents, amb diversos formatges blaus. Un tast de rock'n'roll!
Horari: Diumenge, 8 de juliol: 19 h

Menges afrodisíaques, relat erotic i rosats de tots tipus
La nit cau a Vilafranca i l'ambient és immillorable a la capital del vi, a aquesta hora arriba el maridatge més divertit, esperat i atrevit del Vijazz. Un tast a mitjanit, amb una selecció de diversos vins rosats i un escumós també rosat, acompanyats d'una teatralització d'un conte eròtic. Una experiència picant i divertida!
Horari Divendres, 6 i Dissabte 7 de juliol: 00.30 h

Vine a fer el vermut per conèixer bons aperitius i digestius
Saps en què es diferencien les propietats del vermut i del bitter? Un tast especial del Vijazz on s'ensenyaran les característiques i variants del vermut, tot combinant-les amb les del bitter, que té unes propietats completament contràries: ajuda a digerir. Un dels millors moments del dia per conèixer, a més a més, les bones varietats d'aperitius i digestius.
Horari: Dissabte, 7 i diumenge 8 de juliol: 13 h

Dinar Especial Vijazz 2018: sis plats, sis postres i sis vins
Una selecció de plats amb la degustació de diferents productes que repassarà les moltes combinacions de maridatges. Es farà un recorregut per vins del Penedès expressament escollits, amb contrastos i sinèrgies, per tal de descobrir productes que mai hauríem pensat que poguessin casar. El dinar acabarà amb una degustació de postres i cafès Novell.
Horari: Dissabte, 7 de juliol: 14 h (exhaurit)
          Diumenge 8 de juliol: 14 h (exhaurit)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Rambla de Sant Francesc
08720 - Vilafranca del Penedès

Sala de tast Rambla Sant Francesc
Rambla de Sant Francesc, 08720 Vilafranca del Penedès

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX