Showcooking dolços vegans
- Museu de la Xocolata - Barcelona
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
Ens encanta el dolç! Ho sabem nosaltres i ho sap la indústria alimentària, que afegeix sucre blanc (i altres coses!) en molts aliments processats per augmentar-ne les vendes. Però si tornem al dolç genuí, el de les verdures i hortalisses dolces, els cereals integrals, les fruites, el bon cacau, la fruita seca i les llavors, descobrirem un plaer primigeni i saludable.
Marta Castells, professora de cuina natural, ha repensat les postres tradicionals i les que no ho són tant per adaptar-les, d'una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana. +informació llibre AQUÍ
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
CATEGORIES
ADREÇA
Carrer Comerç, 36
08003 - Barcelona
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
Reserva les invitacions a la web del TR3SC
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX