3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica
Festival Nits de Clàssica

Festival Nits de Clàssica

  • Auditori de Girona - Girona
Diversos
15%
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

Grans intèrprets i repertoris únics dialoguen amb el patrimoni de la ciutat de Girona en la setena edició del festival Nits de Clàssica.

Del 30 de juny al 29 de juliol el Festival Nits de Clàssica tornarà a transformar la vida musical de la ciutat amb les seves propostes sorprenents, estrenes exclusives, repertoris únics i parelles artístiques que s'uneixen únicament al festival. Un festival que té la voluntat de consolidar aquest model únic a la ciutat: el diàleg entre la música i el patrimoni gironí. Nits de Clàssica és un espai privilegiat on el plaer estètic està garantit.

El festival, sota la direcció artística de Víctor García de Gomar, es conforma de 12 concerts que tindran lloc en diferents escenaris del Barri Vell i també a l'Auditori de Girona: Catedral i el seu Claustre, el Museu d'Art, Monestir de sant Daniel, o Sant Pere de Galligants.

En aquesta edició el festival vol retre un homenatge especial al compositor, pianista i director d'orquestra Leonard Bernstein (1918-1990) programant algunes de les seves composicions més conegudes en diferents concerts del festival. Isabelle Faust, artista resident del festival, completarà la integral de sonates de W.A. Mozart - un encàrrec del festival a la violinista que va començar l'any passat - i oferirà també la proposta Isabelle Faust & Friends amb obres de Schubert i Webern. El festival reserva també un espai en els seus programes per celebrar dues efemèrides musicals de l'any 2018: Claude Debussy (centenari de la seva mort) i de Françoise Couperin (en els 350 anys del seu naixement).

El Festival Nits de Clàssica continua apostant per la màxima qualitat artística, en què es pretén que cada concert sigui una experiència sensorial única, amb grans noms del circuit internacional i nacional. En aquest sentit, Girona acollirà alguns dels músics més destacats en el seu gènere en espais de gran bellesa i interès patrimonial de la ciutat, que obren les portes amb motiu dels concerts. A més, el festival mostra el compromís envers la música antiga i contemporània, revisitant obres fonamentals del repertori, des del Renaixement fins a l'actualitat i oferint estrenes de creadors actuals i el compromís amb el talent i intèrprets de casa nostra a través del suport al cicle Notes al Parc, assumint la direcció artística dels concerts de clàssica.

Seguint la línia de cada any, la imatge del cartell s'encarrega a un artista contemporani. Enguany el signa l'artista novaiorquesa Karine Laval, que ha cedit la seva imatge ¿Heterotopia 65" especialment per a la nova edició de Nits de Clàssica.

PROGRAMACIÓ:





ENTRADES RELACIONADES AL MAGAZINE

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Pg. de la Devesa, 35
17001 - Girona

Auditori de Girona
Pg. de la Devesa, 35, 17001 Girona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX