3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Albert Pla · Festival ÍTACA

Albert Pla · Festival ÍTACA

  • Platja del Port Bo - Calella de Palafrugell
18€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Albert Pla torna al festival ÍTACA, Cultura i Acció en un concert molt especial i en un marc incomparable, la Platja de Port Bo de Calella de Palafrugell. Amb el mar de fons, l'artista més irreverent i provocador de l'escena catalana reunirà vells amics i col·laboradors i plegats revisaran l'espectacle Somiatruites.

Al mateix escenari en què se celebra la Cantada d'Havaneres de Calella, Albert Pla reapareixerà en un espectacle inèdit, ple de sorpreses i, sense dubte, políticament molt incorrecte. Els músics Pascal Comelade, al piano; Tino di Geraldo, a la percussió; i Quimi Portet, Diego Cortés i Raül Refree, a les guitarres, formaran l'excepcional banda que acompanyarà el cantautor català en la seva única actuació a la Costa Brava aquest estiu.

Albert Pla recupera per aquesta ocasió el seu espectacle Somiatruites en el qual repassa els principals èxits dels prop de trenta anys de la seva carrera musical. Una actuació per gaudir de tots els registres d'aquest artista amb majúscules. Un espectacle de petites cançons i ambients musicals que il·lustren aquella barreja de pensaments, records, anhels i estats d'ànim que sentim abans d'anar a dormir. "Aquells instants, dins el llit, on tot és possible en la nostra imaginació".

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calella de Palafrugell i l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Altres

Platja del Port Bo

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

- Hi ha servei de bar i sopar a tots els espectacles. Recomanem arribar amb temps per poder gaudir del servei
- Els menors de 0 a 5 anys tenen entrada gratuïta sempre que NO utilitzin butaca

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX