3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Michael Legend

Michael Legend

  • Dissabte, 3 de novembre
  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
fins a 35€
30€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'espectacle musical Michael Legend va ser el primer tribut musical al 'Rei del Pop' d'Europa en ser presentat en el 2009 en el primer Festival Mundo Tributo a Valladolid. Sent aquesta la vuitena temporada de aquest projecte artístic, sent vist durant aquests vuit anys per més de dues-centes mil persones.

Michael Legend és el millor Musical homenatge al 'Rei del Pop' de l'actualitat. Un espectacle on podrem veure al millor doble del món, Ben Jackson, al costat d'una excel·lent formació musical, i equip de ballarins, cors i altres artistes convidats, presentant un total de 12 artistes en escena. Michael Legend projecta amb gran credibilitat i realisme el treball que el petit dels Jackson tenia previst realitzar en la seva Gira de concerts i que anunciava el seu comiat dels escenaris This is it. Una gira que finalment va ser truncada per la seva inesperada defunció, commocionant al món sencer. El Xou ens mostra el concepte d'espectacle que oferia el 'Rei del Pop' en viu, utilitzant rèpliques exactes del vestuari, coreografies, treballada escenografia i efectes visuals similars als originals.

Un esdeveniment per a tots els públics i la família que ens ofereix el seu repertori més conegut i els grans èxits de la seva carrera, com Beat it, Jam, Billie Jean,Thriller o SmoothCriminal, entre molts d'altres. Els components de Michael Legend són grans professionals amb molts anys d'experiència i taules en els escenaris.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Leo Giannetto (Guitarra/ Cors) Julio Llorca (baixista/ Cors) Carlos Arevalo (Bateria) David González (Teclats i saxo) Jacobo Budiño Ana Paz i Ben Jackson

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Dissabte, 3 de novembre

Horari: 20:30h

Horari Taquilles: des de dues hores abans de la funció

Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per un tutor legal.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX