fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Trilogia
Trilogia
Trilogia

Trilogia

  • del 24 al 27 de maig
  • Sala Fènix - Barcelona
16€
10€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SILENCE 2.0

En una societat estereotipada, busquem constantment la manera de conservar la nostra pròpia identitat. Com bancs de peixos seguim el corrent que està marcat mentre connectem i desconnectem amb les persones que ens rodegen. Però, ¿què són aquestes connexions, exactament? ¿Podem assegurar que succeeixen a causa de la nostra pròpia voluntat o és una manera de sobreviure? Silence 2.0 explora la complexitat de les relacions establertes, la lluita per mantenir una veu i identitat pròpies i poder expressar aquesta mateixa veu dins d'un àmbit en el qual la soledat no és acceptada.

AUTORETRAT

Sabem qui som en el moment que naixem, o és un coneixement que adquirim a partir de les nostres experiències? Què passaria si un dia despertéssim i s'haguessin esborrat cada un dels nostres records? Ens reconeixeríem? Seríem la mateixa persona si el nostre passat fos, d'un dia per l'altre, una pàgina en blanc? Una peça basada en la relació entre el nostre ¿jo vertader" (el nostre interior amb el qual naixeríem) i ¿qui ens convertim amb els anys", preguntant-nos si naixem sent o ens construïm a través de les circumstàncies viscudes.

ARAN I ARAN

Podem pensar que estem segurs, que no ens afecta, que no serà la nostra història. Però la veritat és que ho vivim d'ençà que naixem i les nenes obtenen el seu primer vestidet rosa o els nois el seu primer cotxe de joguina. Es queda fixat a les nostres ments quan des d'infants juguem amb nines que són perfectament primes, altes, de pell clara i els ulls blaus. Però creixem i entrem en aquella edat on hi té lloc el primer amor i el primer petó, quan totes aquelles històries encantadores que durant anys hem vist a la televisió es podrien convertir en realitat. I s'hi converteixen. Però parlen realment d'AMOR? Tenim el coneixement necessari per viure-les? Aprenem les eines adequades? Si és així, com és que les cançons més populars entre adolescents tracten a les dones com simples objectes sexuals?

FITXA TÈCNICA

DirectorJúlia Matas i Adri Mascort
Durada60min aprox.
Intèrprets: Lluís Rotjer Alba Candil Laia Bau Júlia Matas Hayley Ader Adri Mascort

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

ADREÇA

Carrer Riereta 31
08001 - Barcelona

Sala Fènix
Carrer Riereta 31, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 24 al 27 de maig

Horari: 21h

Horari Taquilles: des de dues hores abans de l'inci de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX