fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Filla del seu pare · Festival Perles
Filla del seu pare · Festival Perles
Filla del seu pare · Festival Perles
Filla del seu pare · Festival Perles

Filla del seu pare · Festival Perles

  • fins al 8 de juliol
  • Aquitània Teatre - Barcelona
22€
12€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

Entrades a 12€: funcions del 28 i 29 de juny

Entrades a 18€: funcions del 30 de juny al 8 de juliol

Una versió d'Aleix Aguilà de Hedda Glaber de Henrik Ibsen, dirigida per Pau Miró i interpretada pels 3 membres de la Companyia Solitària: Júlia Barceló, Pol López i Pau Vinyals. L'obra es va poder veure al Temporada Alta 2015 i al Teatre Lliure la Temporada 2016-17.

"Hedda Gabler és una dona brillant que intenta encaixar en un clixé ben mediocre. Aquest esforç és devastador per a ella i per a tothom que l'envolta. De fet, ja coneixem la seva història, però Filla del seu pare és una altra cosa. Si bé l'essència del conflicte i gran part de la trama ens remeten a l'original d'Ibsen, Filla del seu pare és una reescriptura total del clàssic. Un exercici absolutament desacomplexat que ha fet l'Aleix Aguilà. Que no us distreguin els anacronismes.

La seva mirada particular i actual permet apropar-nos d'una manera descarnada a un dels motors que defineixen la nostra contemporaneïtat: aquesta obsessió malaltissa per aparentar i realitzar-nos en els espais virtuals. Evidentment, aquest esforç és en va, la frustració i el buit existencial no desapareixen per molt que cliquem aquí i allà. Això es tradueix en solitud i en una perillosa voluntat autodestructiva en el cas de la Hedda. Voluntat que topa amb una mínima escletxa d'esperança: la llibertat individual (que no l'individualisme) com a únic antídot contra la grisor. I de tot això, l'Aleix n'ha fet un vodevil. Un vodevil que avança cap a l'abisme. Un vestit a mida per a la Júlia, en Pau i en Pol, la Companyia Solitària, per la qual sento una devoció especial. Per la seva singularitat, pel que arrisquen en cada muntatge i, sobretot, per la intel·ligència i el sentit de l'humor que destil·len els seus treballs".

Pau Miró

FITXA TÈCNICA

DirectorPau Miró
Durada85min aprox.
Intèrprets:

Júlia Barceló Pol López i Pau Vinyals

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Avinguda de Sarrià, 33
08029 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: fins al 8 de juliol

Horari: 20:30

Horari Taquilles: Des de dues hores abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX