3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
DocsBarcelona 2018
DocsBarcelona 2018
DocsBarcelona 2018
DocsBarcelona 2018
DocsBarcelona 2018
DocsBarcelona 2018

DocsBarcelona 2018

  • del 16 al 27 de maig
  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
9-7€
6-5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona celebra la seva 21ª edició del 16 al 27 de maig, oferint una selecció de les millors pel·lícules documentals del panorama internacional.

La Secció Oficial inclourà més de 30 títols a competició, distribuïts en tres seccions: Panorama, una selecció dels documentals més recents i rellevants de l'escena internacional, Latitud, reservada a produccions d'Espanya, Portugal i Amèrica Llatina, i What the Doc, la finestra a títols més arriscats i innovadors.

Aquest any DocsBarcelona inaugura i clausura la seva programació amb l'estrena mundial de dues pel·lícules catalanes, Petitet (2018, Carles Bosch) dedicada al genial rumbero català Petitet i Sinfonía (2018, Gilbert Arroyo i Andrés Locatelli), amb Juan Diego Flórez, el gran talent de l'òpera actual. A banda, es podran veure les propostes més recents dins del panorama nacional i internacional, com l'esperada Eugenio, el documental sobre la cara desconeguda del genial humorista, Of Fathers And Sons, premi al millor documental en la passada edició del Festival de Sundance o Bobbi Jene, dedicat a la coneguda ballarina i performance nord-americana, Premi al Millor Documental, Millor Edició i Millor Fotografia al Festival de Tribeca.

Gràcies al compromís dels documentalistes, el festival s'aproparà als conflictes de Colòmbia, Síria, Ucraïna o al Congo. Amb esperit crític, reflexiu i valent, directors i directores de pel·lícules com The Congo Tribunal, Namrud, Hayati, The Distant Barking of Dogs, Treblinka o Experimento Stuka, ens fan reflexionar sobre la crisis dels refugiats, la societat contemporània, la llibertat d'expressió i la memòria històrica, esdevenint testimonis valents dels nostres temps.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 16 al 27 de maig

Horari: Consulta la programació

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX