fb
3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
UduL - Los Galindos · Festival Grec
UduL - Los Galindos · Festival Grec

UduL - Los Galindos · Festival Grec

  • del 10 al 12 de juliol
  • Plaça de Margarida Xirgu - Barcelona
fins a 18€
20%
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

20% de descompte en totes les funcions

 

"No volen deixar-se vèncer per la indiferència, els agrada obsessionar-se en afers il·lusoris i proeses poc probables..." Veniu a conèixer els personatges d'un circ d'entranya, senzill i visceral, sempre disposats a pertorbar la lògica de les relacions humanes.

Encontres i desavinences, falses cortesies... Són algunes de les situacions que protagonitzen els personatges d'aquest espectacle, un muntatge de circ que transcorre en un escenari rodó i envoltat dels espectadors. Som dins la carpa de fusta i lona que, des de l'any 2011, acull els espectacles d'aquesta companyia i que s'inspira en les iurtes dels mongols. Entreu-hi perquè, dins d'aquest espai, assistireu al joc de contínues entrades i sortides d'uns artistes que afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l'individu amb ell mateix. Aquí veureu que el circ, el vodevil i les varietats tenen un clar parentiu, d'aquí que els artistes d'UduL retin homenatge a uns gèneres especialment populars i directament connectats amb els espectadors.

Anna Pascual i Benet Jofre s'afegeixen en aquest nou espectacle de Los Galindos a les dues ànimes de la companyia, Bet Garrell i Marcel Escolano. Ells van crear Los Galindos el 1991, des d'aleshores han signat dotze espectacles de creació col·lectiva, han cofundat l'Escola de Circ Rogelio Rivel i han obtingut el premi Nacional de Cultura 2016.

FITXA TÈCNICA

DirectorBet Garrell, Marcel Escolano
Durada60min aprox.
Intèrprets:Anna Pascual Benet Jofre Bet Garrell Marcel Escolano

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 10 al 12 de juliol

Horari:

Dimarts i dijous a les 19:30h

Dimecres a les 19h i les 22hLa compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX