3/5
Sense recomanacions Interessa a  
"Llamadme Alejandra. 100 años sin los Zares". Viatgem a Rússia amb Espido Freire

"Llamadme Alejandra. 100 años sin los Zares". Viatgem a Rússia amb Espido Freire

  • del 15 al 25 de juny
  • B travel Xperience - Barcelona
2495€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Han passat 100 anys des que, una nit de juliol, en un soterrani de Iekaterinburg, la família real més coneguda i fotografiada de la seva època, els tsars de Rússia, fossin afusellats. Des de llavors, les llegendes dels seus noms (les profecies de Rasputín, el misteri de Anastasia, el drama de l'hemofília d'Alexei, l'hereu) han fascinat diverses generacions. Aquest viatge ens permet conèixer els llocs en què van viure, van estimar i van morir, i, de la mà d'Espido Freire, Premi Azorín 2017 per la seva novel·la "Llamadme Alejandra", sobre l'última tsarina, viure un recorregut per la història, el temps i les emocions dels que després d'posseït un imperi ho van perdre tot.

BCN - Moscou - Iekaterinburg
15 juliol 2018
Comença el viatge: ens reunirem a l'Aeroport per viatjar a Iekaterinburg amb escala a Praga.

dia 2: Iekaterinburg
16 juliol 2018

Arribada, recepció i trasllat a l'hotel. Allotjament i esmorzar. Avui farem una visita panoràmica d'aquesta ciutat típicament siberiana convertida en llegenda; començarem amb la casa del comerciant Sevastyanov, que ens permetrà apreciar com va poder ser aquella en què els tsars van passar els seus últims dies.

Després de dinar (inclòs) acudirem a l'Església sobre la sang vessada, emplaçada al lloc on la família, amb els seus servents, van ser executats fa exactament un segle menys un dia. Un fet que va canviar la història del segle XX i que es va mantenir en secret durant molt de temps. Com a contrast per conèixer millor aquella societat convulsionada, passarem també davant l'estàtua del líder bolxevic Yokov Sverdlov i la plaça de 1905.

dia 3: Iekaterinburg
17 juliol 2018

Esmorzar. Ens traslladarem per visitar Ganina Yama (el fossat de Ganina), a uns 15 km de Iekaterinburg. Allà, en una nit d'activitat frenètica i mal coordinada, van ser llançats els cossos de la família reial després d'haver estat executats en el soterrani de la casa Ipatiev. Visitarem després el monument entre la frontera entre Àsia i Europa. Dinar.

dia 4: Iekaterinburg - Moscou
18 juliol 2018

Esmorzar i trasllat a l'aeroport per embarcar amb destinació a Moscou. Arribarem a Moscou per dinar i traslladar-nos a l'hotel. Allotjament. Disposarem de la tarda lliure a la capital de la Federació Russa, on les possibilitats d'entreteniment, passeig, compres ... resulten gairebé inesgotables.

dia 5: Moscou
19 juliol 2018

Esmorzar. Farem una visita panorámiica de la capital. En contínua competició amb Sant Petersburg des que al s. XVIII Pere el Gran va traslladar la capital des de Moscou al nord, durant la dinastia Romanov va ser el cor de la tradició i de l'imperi. Els esdeveniments religiosos, les coronacions, les declaracions d'intencions es duien a terme a Moscou, que ha va recuperar la capitalitat fa exactament un segle. Dinar. A la tarda visitarem la Galeria Tretiakov, que alberga una esplèndida col·lecció d'art rus de l'època en què van viure els últims tsars. Es va obrir al públic en 1892 com a donació d'un comerciant del mateix nom.

dia 6: Moscou
20 juliol 2018

Esmorzar. Aprofitarem el matí per visitar el Kremlin (ciutadella) amb les seves Catedrals i la Plaça Roja, la Catedral de Sant Basili i el mític metro de la ciutat. Si bé ara és gairebé sinònim de la seu del Govern rus, aquest conjunt d'edificis, l'origen es rastreja al segle XII inclou diversos palaus i catedrals. Ha estat considerat Patrimoni de la Humanitat, el Kremlin, per les seves cúpules daurades i les seves impressionants espais i per la càrrega històrica i emocional que atresora. D'altra banda, la Catedral de Sant Basili, situada a la Plaça Roja, és possiblement un dels edificis més emblemàtics del món: les seves cúpules en forma de ceba, el seu colorit, i la llegenda d'Ivan el Terrible, que la va manar edificar, l'han convertit en un dels símbols de Rússia per excel·lència. El metro, finalment, és en si mateix una obra d'art digna de ser contemplada.

dia 7: Moscou - Sant Petersburg
21 juliol 2018

Esmorzar. Trasllat a l'estació de ferrocarril per agafar el tren ràpid cap a Sant Petersburg. Sant Petersburg, la Venècia del Nord, va ser el somni de Pere el Gran, la seva visió d'una capital més europea i occidental, lluny del que ell considerava el retard eslau. Si hem començat el viatge en una ciutat en els confins de l'Imperi Rus, estepària i àrida, i hem passat pel seu cor espiritual i simbòlic, ara arribem al centre de la seva sofisticació i la seva esplendor. Arribada i trasllat al restaurant per dinar. Recorrerem la ciutat en una visita panoràmica i la Fortalesa de Pere i Pau, on entre d'altres, va estar presa Anna Viruvoba, la dama d'honor de la tsarina. Allotjament.

dia 8: Sant Petersburg
22 juliol 2018

Esmorzar. Al matí visitarem un dels museus més importants del món, l'Hermitage, El Hermitage, un dels museus més importants del món, ocupa entre d'altres el que va ser el Palau d'Hivern dels tsars, i el seu origen es troba, precisament en la col·lecció privada de la família reial (va ser inaugurat per Catalina la Gran). Després de dinar farem una excursió a Peterhof i visitarem els seus cèlebres jardins i cascades. En Peterhof, el "Versalles" de Pere el Gran, va néixer el tsarevitx Alexei. Va ser la residència oficial dels tsars, un desplegament del seu poder, el seu luxe i el seu bon gust, i la predilecta de Maria Feodorovna, l'última reina mare.

dia 9: Sant Petersburg
23 juliol 2018

Esmorzar. Farem una excursió a Pushkin, on visitarem el Palau de Caterina amb el seu cèlebre Cambra Ambre i el parc. Després de l'imponent palau d'Hivern i de Peterhof arribem al palau d'estiu dels tsars. Aquí es troba el palau d'Alejandro, ultima residència dels tsars. Dinar. A la tarda assistirem a l'Església de Sant Salvador sobre la sang vessada, on es troba enterrada la família reial, ara sants de l'Església ortodoxa, i, com feia l'aristocràcia del seu temps, recorrerem en un passeig per creuer els canals.

dia 10: Sant Petersburg
24 juliol 2018

Esmorzar. Sant Petersburg és una d'aquelles ciutats que hem de conèixer per separat, i perdre'ns pels seus carrers, per construir així records inoblidables. Per això tindrem aquest dia lliure per gaudir-la. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per agafar el vol de tornada a Madrid.

dia 11 Sant Petersburg - BCN
25 juliol 2018 Arribada

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web del TR3SC (pagament de paga i senyal de 249,50€ euros en concepte de dipòsit Be The Travel Brand) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Be The Travel Brand:
Avenida Diagonal, 512
08006 Barcelona
Tel: 93 209 70 99

ADREÇA

Avda. Diagonal, 512
08006 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

EL PREU INCLOU
· La participació de la nostra experta Espido Freire.
· Avió d'anada i tornada Barcelona / Iekaterinburg / Moscou i Sant Petersburg / Barcelona.
· Guia de parla hispana local en les visites.
· 9 nits d'allotjament en hotels de 4 * en règim d'esmorzar.
· 8 menjars.
· Transport privat en trasllats i excursions.
· Visites i entrades incloses segons programa.
· Assegurança de viatge (si vols ampliar la teva cobertura consulta'ns).
· Taxes d'aeroport (250 € subjectes a canvi fins al moment de l'emissió).


A TENIR EN CONSIDERACIÓ:
El preu final no inclou el preu del visat, que si ho desitja podem gestionar-per un preu de 85 €.


Preu per persona base habitació doble 2.495 €
Preu per persona en habitació individual 2.865 €

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX