3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festivalot 2018
Festivalot 2018
Festivalot 2018

Festivalot 2018

  • Auditori de Girona - Girona
12€
50%
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Totes les propostes

DESCRIPCIÓ

El Festivalot és el festival de música en família de Girona. Es tracta d'un festival jove (nascut l'any 2015) i ràpidament consolidat en el sector familiar i cultural català. Les famílies que s'apropen al Festivalot poden gaudir plegats, grans i petits, de tot tipus de propostes musicals i activitats relacionades amb la música de diferents estils. L'objectiu del festival és que grans i petits puguin disfrutar de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals com són grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar); animació infantil tradicional; clàssica; jazz; electrònica... Tots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts i formats breus) i tenen l'objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

El Festivalot és, a més d'un festival de música en família, un festival de ciutat. Diferents empreses, entitats i equipaments de Girona col·laboren amb el festival per tal de complementar el programa del Festivalot amb avantatges i serveis que tenen l'objectiu de millorar l'estada de les famílies.

Amb el TR3SC, gaudeix d'avantatge pels concerts de Blaumut i Mishima!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Pg. de la Devesa, 35
17001 - Girona

Auditori de Girona
Pg. de la Devesa, 35, 17001 Girona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX