3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Peinga Rayo y Las Aeromozas

Peinga Rayo y Las Aeromozas

  • Bajofondo Club - Barcelona
10€
6€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

'El primer concierto de nuestra puta vida' dóna nom al que és, el primer concert de Peinga Rayo y Las Aeromozas, amb un disc gravat amb 8 cançons pop encara sense estrenar al mercat discogràfic, es llancen a fer el seu debut sobre el escenari com si de l'únic concert de la seva vida es tractés. Quatre músics i 4 'aeromozas' coristes i una cantant que us faran ballar, imaginar i tenir malsons al mateix temps amb les cançons del seu 'Puto Disco' i algunes versions de dubtosa procedència.

Peinga Rayo és un personatge inclassificable i part fonamental de l'escena barcelonina: dissenyadora d'art gràfic, agitadora cultural dues dècades enrere amb "Moviedisco", cervell de Les Skeletas, saltadores d'escenaris i del surrealisme low cost quan es posa a fer videoclips, (el mateix Ed Wood seria el seu més fervent devot). 'Puto disco' és el seu primer disc, gravat en estudis clandestins, florits i subterranis, trobem punk i new wave que no dóna treva, anant d'allò confessional i fosc a un so més festiu i trencapistes.

Nombrosos col·laboradors es passegen pels tracks de l'àlbum, alguns d'aquests notablement cèlebres. Mariona Aupí, Marcela Vell (Mèxic), Jordi Mena (Flamingo Tours ...), Betty Bigas i David Martínez (Teatre Magnetic, Maika Makovski), van ser vistos sortint de dubtoses sessions d'enregistrament, que més aviat semblarien sinistres festes de disfresses. Què es pot esperar quan fins i tot els tècnics de so tenen noms de 'xulo'? Mario Maretti i Charly Chicago; no diem més.

Els que estem avorrits de música preciosista i pretensiosa, estem de sort. 'Puto Disco' és increïblement divertit, i alhora un disc per prendre's seriosament, sense posar-se seriosos. Posa't les sabates de ballar, i dóna-li al play per aconseguir plaer instantani.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Rambla del Raval 8
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX