3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pol Fuentes · MÉS QUE MÚSICA

Pol Fuentes · MÉS QUE MÚSICA

  • LA BADABADOC - Barcelona
EXCLUSIU
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

'Embranzida' és el segon disc en solitari d'en Pol Fuentes després de la dissolució dels Rosa-Luxemburg. La publicació i la gira del primer disc "Una nova guerra" va omplir-lo d'il·lusió, tant a ell com a l'equip de gent que s'havia anat afegint a l'aventura, de manera que no van voler esperar a gravar i publicar aquest segon disc "Embranzida", fill de la il·lusió viscuda en el primer any d'aquesta nova identitat artística.

Aquest disc ha estat molt influenciat, a nivell literari, per tota l'obra de George Orwell; hi ha sentències i pensaments "robats" d'Erich Maria Remarque ('Res de nou a l'oest') o de Karel Capek ('La guerra de les Salamandres') o de l'Elisenda Solsona ('Cirurgies'), així com de la seva col·lecció de llibres de jocs de guerres amb soldadets. També hi trobareu una adaptació de la zarzuela "Marina" i una d'un relat escrit per un militant del FRAP abans de ser afusellat arbitràriament i sense proves pel tardofranquisme.

*Més que Música, el cicle de trobades que et dóna l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Entre març i juny, tindran lloc les vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ADREÇA

Carrer de Quevedo, 36
08012 - Barcelona

LA BADABADOC
Carrer de Quevedo, 36, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo