3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
L'Odissea catalana a Òpera Samfaina
L'Odissea catalana a Òpera Samfaina
L'Odissea catalana a Òpera Samfaina
L'Odissea catalana a Òpera Samfaina

L'Odissea catalana a Òpera Samfaina

  • 13 de maig
  • Opera Samfaina - Barcelona
33€
2X1
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*CADA RESERVA ÉS VÀLIDA PER A 2 PERSONES*

>> NOVA DATA! 13 de maig

REGALA L'ODISSEA CATALANA, UNA EXPERIÈNCIA SENSORIAL ÚNICA PER GAUDIR EN PARELLA! I SI NO TENS PARELLA, GAUDEIX-LA AMB ELS AMICS!
Creada per FRAN ALEU i els GERMANS ROCA

L'Odissea Catalana és una de les propostes més autèntiques i originals d'Òpera Samfaina, un espai enogastronòmic i cultural al cor de Barcelona.

Es tracta d'un projecte inèdit ideat per Franc Aleu i els Germans Roca, que ofereix un espectacle sensorial envoltant, a través d'una pel·lícula d'animació protagonitzada per l'avatar digital de Jordi Roca. És un nou concepte d'espectacle, on gastronomia i art es fonen en una experiència innovadora.

En aquesta sala, de forma circular i totalment aïllada del exterior, 16 comensals gaudeixen d'aquesta fantàstica història mentre mariden una acurada tria de 6 vins de Denominacions d'Origen catalanes maridats amb uns selecció de productes catalans. L'Orquestra i el Cor del Gran Teatre del Liceu posen música a aquesta experiència única amb la interpretació d'una banda sonora singular amb intervencions tan destacades com les d'Òscar Dalmau, Anna Moliner, Marc Parrot, Pep Cruz, Pau Riba, Peyu i les Divinas. Al capdavant de la música i la lletra s'hi troba Marc Parrot, amb la col·laboració de Franc Aleu i Jordi Soler.

Cal afegir, també, que els beneficis de la participació dels germans Roca en aquesta aventura es destinaran a Metges Sense Fronteres. A més, dues terceres parts de la plantilla d'Òpera Samfaina prové d'entitats socials que promouen la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d'exclusió social amb la voluntat de revertir el valor afegit d'aquest projecte empresarial i artístic, no únicament en l'oferta cultural de la ciutat, sinó també en el teixit social dels barris i de l'impuls de diverses iniciatives solidàries, en el marc també del Projecte Social del Liceu.

Un autèntic regal per als sentits!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Gastronomia

ADREÇA

Rambles, 51
08002 - Barcelona

Opera Samfaina
Rambles, 51, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Només 16 places disponibles per cada sessió!
Cada reserva és vàlida per a 2 persones.
Cal arribar 30 minuts abans de la sessió.

Horaris:
   - Dissabte 5 de maig: a les 21:00h
   - Diumenge 6 de maig: a les 13:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX