3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Barcelona Jazz Orquestra (BJO) - JazzPera · Festival ÍTACA

Barcelona Jazz Orquestra (BJO) - JazzPera · Festival ÍTACA

  • Plaça de la Pera - La Pera
22€
50%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Dins l'onzena edició del festival JazzPera, la Barcelona Jazz Orquestra ens ofereix un nou espectacle de gran format per presentar el nou DVD enregistrat a la Sala Apolo.

Un show que reviu les nits màgiques de Harlem als anys 30 i 40, durant l'època daurada del swing. Nits de Swing a l'Apolo trasllada el públic al Cotton Club, a l'Apollo i al Savoy, els famosos clubs de Nova York. Un fantàstic espectacle amb ballarins de lindy hop, cantants de somni, intrèpids números de circ, coreografies de charleston i un homenatge a Josephine Baker, la primera estrella negra de Hollywood. Tot conduït per la música de la Barcelona Jazz Orquestra. Amb aquest nou espectacle, el públic viurà en directe el que fins ara només ha vist a les pel·lícules. La proposta compta amb la col·laboració de Nicolle Rochelle, Gemma Abrié, White, Chocolates, Divinas, Swing Machines i Ramiro Vergaz.

JazzPera celebra una nova edició amb aquesta espectacular formació que fa vibrar els assistents a tots els seus concerts i que omple d'energia, bon rotllo i positivisme l'escenari.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Pera.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

Plaça de la Pera

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX