3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Blaumut + David Mauricio · Festival ÍTACA
Blaumut + David Mauricio · Festival ÍTACA

Blaumut + David Mauricio · Festival ÍTACA

  • Ca la Pruna - Pals
20€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Blaumut, un dels grups més originals i amb més reconeixement del panorama musical català dels últims temps, arriba al Festival ÍTACA, Cultura i Acció amb el seu tercer disc, Equilibri. El grup ha aconseguit crear un univers musical propi ple d'optimisme, tranquil·litat i alegria, i amb aquest últim treball s'ha endinsat en sonoritats més contundents i en lletres encara més emotives i imaginatives.

En directe la banda adapta el seu repertori a cada espai on actua, fent navegar els seus arranjaments entre estils tant diversos com el pop-rock, la música simfònica, el folk i la música electrònica. Blaumut ens farà vibrar el dia 9 de juny al pati de Ca la Pruna de Pals, nou escenari del festival ÍTACA, que substitueix la plaça del Padró de la mateixa població.

Una nit que obrirà David Mauricio, com a teloner, per presentar-nos el seu disc de debut Ocells perduts. El seu pop d'autor s'omple de sonoritats acústiques en un treball on conviuen la base d'una banda de pop rock, amb els colors més f olkies de la mandolina, el violí o el banjo. Amb músics com Apel·les Carod, Miquel Biarnés o Santi Careta, David Mauricio ens presenta dotze cançons nascudes de la veritat d'un mateix, de la contradicció i de la convicció, de la petita metamorfosi del dia a dia.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pals.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C. Creu, s/n
17256 - Pals

Ca la Pruna
C. Creu, s/n, 17256 Pals

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX