3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cicle de primavera a Sant Pau: Ljubica Bukvic & Yehosuá Escobedo

Cicle de primavera a Sant Pau: Ljubica Bukvic & Yehosuá Escobedo

  • Diumenge 10 de juny
  • Recinte Modernista de Sant Pau - Barcelona
8€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La guitarrista Ljubica Bukvic i el percussionista Yehosuá Escobedo presenten el projecte Sinergia, amb un repertori contemporani de temes escrits originàriament per a guitarra. El seu objectiu és interpretar la música a partir de la inspiració o influència musical que el compositor ha tingut en la creació de la seva obra.
Un repertori amb peces de Feliu Gasull, Atanas Ourkouzounov, Leo Brouwer i Lucas Saboya. En aquestes obres, pensades per a guitarra, es destaca la part de la percussió amb arranjaments propis; un projecte que es completa amb les improvisacions que fan els músics.
Ljubica Bukvic neix a Sèrbia i des de fa sis anys resideix a Barcelona, on ha completat els seus estudis de grau superior i màster a l'ESMUC sota la tutoria de Zoran Dukic. Ha estat premiada en diversos festivals europeus i, a més de participar en projectes musicals diversos, ha realitzat recitals tant a Espanya com a Sèrbia, Bòsnia, Eslovènia i Hongria.
Yehosuá Escobedo neix a Mèxic i realitza la seva formació al Conservatorio de Rosas, completant-la a l'ESMUC. Ha tocat en festivals internacionals a Espanya, els Països Baixos i Mèxic. Actualment coordina i participa en diferents projectes musicals com a intèrpret a Europa i és professor de percussió a Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Espais    Altres

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del Tr3SC

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades disponibles a partir del divendres 8 de juny a les 11h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX