3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
SÓNAR 2018 · Dissabte Nit
SÓNAR 2018 · Dissabte Nit

SÓNAR 2018 · Dissabte Nit

  • Fira Gran Via L'Hospitalet de Llobregat - Hospitalet de Llobregat
79€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sónar 2018. Music, Creativity & Technology. 14.15.16 Juny

*EXHAURIDES entrades amb descompte.

Sónar 2018 celebra el seu 25è aniversari del 14 al 16 de juny a Barcelona amb una programació especial plena d'estrenes i shows exclusius entre els que destaquen el nou espectacle de Gorillaz, el retorn en exclusiva d'LCD Soundsystem i el debut a Sónar de Thom Yorke, líder de Radiohead que repassarà la seva imponent trajectòria en solitari. A més, Sónar 2018 comptarà amb els impactants dj sets de Diplo i Laurent Garnier, tots dos artistes actuaran a Sónar de Dia i Sónar de Nit, el directe de Richie Hawtin amb el seu nou espectacle "CLOSE", els sets de sis hores cadascun a l'escenari de so circular de John Talabot i DJ Harvey, i les sessions de Modeselektor, Bonobo, A-Track, Helena Hauff, Ben Klock o Black Coffee, entre moltes altres. Sónar 2018 també estrenarà les noves propostes en directe de cinc dels artistes nacionals més importants del moment: Rosalía, amb un nou format i un nou disc que sorprendrà a molts dels seus fans; Niño de Elche, actuant al costat del ballador avantguardista Israel Galván; Refree, tocant en solitari i amb un discurs més electrònic que mai; Henry Saiz, acompanyat d'una banda en directe; i Oscar Mulero amb un directe introspectiu i avantguardista. A més, Sónar de Dia comptarà amb DESPACIO, l'extraordinària experiència de club amb James Murphy (LCD Soundsystem) i els 2manydjs als plats. Junts portaran el so d'alta fidelitat a la seva màxima expressió amb 3 dj sets de 6 hores -un al dia-, punxant únicament vinils, on els protagonistes absoluts seran la música i el públic.

El 25è aniversari de Sónar presentarà més de 140 actuacions repartides en els 9 escenaris de Sónar de Dia (Fira Montjuïc) i Sónar de Nit (Fira Gran Via L'Hospitalet). A més, del 13 al 16 de juny se celebrarà Sónar+D, el congrés dedicat a les tecnologies creatives, que reunirà prop de 5.000 professionals de tot el món, 150 ponents i més de 100 activitats.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Av. Joan Carles I, 64
08908 - Hospitalet de Llobregat

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*ATENCIÓ, SEGUEIX TOTES LES INSTRUCCIONS I CONDICIONS PER ACCEDIR AL DESCOMPTE TRESC:

1) Entra a la fitxa del dia i sessió que vulguis comprar.

2) Fes Click a compra a la pàgina web TRESC, assegura't que estàs a la fitxa del dia i sessió que vulguis comprar, ja que aquest link et portarà únicament a la sessió relacionada a la fitxa.

3) ATENCIÓ: Un cop entris a l'enllaç extern de compra fixa't a la part de dalt on indica "Información sobre el evento" i assegura't que estàs comprant les entrades pel dia i sessió escollides.

4) A continuació on indica "Tienes código descuento, tarjeta de fidelización o Voucher" introdueix el codi promocional següent SONARTR3SC i fes click a "Validar Código".

5) A sota, a la part dreta, fes click al requadre de color rosa on t'indica el preu.

6) A continuació t'apareixerà un desplegable amb 2 opcions:

· Sónar de Nit/Dia -TR3SC: ENTRADES AMB DESCOMPTE DEL 30% (assegura't que fas clic a aquest desplegable per aconseguir-les al 30%)

· Entrades Sónar 2018: ENTRADES SENSE DESCOMPTE.

7) Selecciona el número d'entrades i fes clic a Compra.

8) Escull la modalitat en què vols accedir a comprar les entrades: Facebook, correu electrònic o sense registrar-se.

9) Emplena les teves dades personals, Nom, Cognoms, telèfon i correu electrònic.

10) Assegura't que a la dreta tens el número d'entrades i el descompte aplicat abans d'introduïr les teves dades de la targeta.

11) Finalitza el procés de compra.

 

· Màxim 6 entrades per soci amb promoció per tots els dies.

· El 30% de descompte s'aplica a les entrades de Dia/Nit. Els abonaments i altres tipus d'entrades queden excloses de promoció.

· Les despeses de gestió són aplicades per l'operador de ticketing i/o organització, alienes al Club Tr3sc.

· Si vols entrades amb descompte per diferents dies ho has de fer a través de cada fitxa amb el seu corresponent link de compra.

· Abans de realitzar i finalitzar el procés de compra verificar que el descompte s'hagi aplicat correctament.

· No s'admeten canvis o devolucions un cop comprades les entrades.

· Promoció limitada i vàlida fins a exhaurir existències.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX