3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Habitación Roja (+Jaime Buenaventura i Tailor for Penguins) · ROOM MUSIC FESTIVAL

La Habitación Roja (+Jaime Buenaventura i Tailor for Penguins) · ROOM MUSIC FESTIVAL

  • Razzmatazz - Barcelona
16€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després de la seva reeixida celebració del 20è Aniversari, va arribar el nou disc de La Habitación Roja 'Sagrado Corazón'. Tenen la intenció de trencar una llança a favor de l'acte d'estimar, de sentir a flor de pell, de relacionar-se, en contraposició als temps de la corrupció, de la rancúnia, del maltractament i l'odi que destil·len el nostre dia a dia i les xarxes socials. La Habitación Roja s'han convertit en l'excepcional cas d'un grup de pop que no ha deixat de créixer en cap moment. Han anat cap amunt disc rere disc, han renovat el seu públic, els seus concerts s'han convertit en karaokes massius i segueixen sumant clàssics a un repertori extraordinari. 'Sagrado Corazón' és el títol que li han donat al seu últim disc per reivindicar el que els uneix. El cor és el motor, l'òrgan vital més important i el motiu de l'existència humana, de la mateixa manera que la música és una cosa sagrada per a ells i la porten al Room Music Festival per demostrar-nos-ho!

Jaime Buenaventura és un jove músic i compositor de pop i rock en castellà. Amb les seves enganxoses tornades i arriscades lletres, el madrileny es presenta com un artista transgressor del que es poden intuir influències tan variades com Pete Doherty, Iván Ferreiro o Andrés Calamaro, entre d'altres. Actualment, Jaime Buenaventura, està treballant en el seu primer àlbum d'estudi i preparant un nou directe amb la seva banda, que s'estrenarà el 22 de desembre a la barcelonina Jamboree.

El seu gran poder evocador transporta a l'instant a l'estiu i al mar, a gaudir del moment des de qualsevol lloc del món. La seva fòrmula: esquitxar amb una mica de màgia dels instruments acústics tradicionals per mostrar unes cançons diferents i especials. Aquesta és una obra de pop perfecta i amb un so increïble, amb tornades fetes per anar-se'n amunt i deixar-se la gola. Els Tailor for Penguins han format part de ¿Primavera als Bars" a Barcelona, en un local ple fins a dalt. Van ser un dels guanyadors del concurs ¿Victòria Acoustic Concerts". ¿Brush", el seu primer single, ha estat la música de la promo d'estiu de TVE.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX