3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Amy Macdonald (+Xavier Calvet i Virginia Maestro)  · ROOM MUSIC FESTIVAL

Amy Macdonald (+Xavier Calvet i Virginia Maestro) · ROOM MUSIC FESTIVAL

  • Razzmatazz - Barcelona
22€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Amy Macdonald torna al nostre país per presentant el seu últim treball, 'Under the Stars'. L'autora de l'exitós àlbum de debut 'This is the Life' ens visitarà dins el marc del Room Festival, per fer-nos ballar a ritme del seu pop-folk i la seva poderosa veu. Un concert molt especial que no et pots perdre. Deu anys després del seu primer treball, ens portarà un gran show en directe, encantada de retrobar-se amb el seu públic, amb un set acústic amb banda. Nombrosos reconeixements avalen la trajectoria artística de l'escocesa: Quatre vegades al ¿top 5"de les llistes europees. En els seus 4 àlbums publicats, ha estat galardonada amb el ¿disc de platí" 12 cops, amb més de 5 milions de còpies venudes. La gira de primavera de 2017 ha venut més de 50.000 entrades, i segueix acumulant èxits.

'Firebird' és el primer disc en solitari de Xavier Calvet, l'incombustible líder de la banda de punk rock Bullitt. El disc es descobreix com una mena de `roadtrip' que transita per alguns dels paisatges del so típicament ¿americà" (amb ressons als primers Wilco, a The Jayhawks o al Ryan Adams) sota un mantell de melodies eminentment pop, cosa que ve sent marca de la casa a tots els discos signats per Calvet.

Virginia Maestro, cantant i compositora del sud, amb quatre àlbums editats en anglès i espanyol, ha autoeditat el seu últim àlbum 'Blue Bird'. La seva música es nodreix de la música americana de les dècades dels 40, 50 i 60. Ha girat a Europa i els Estats Units i està enamorada de Nashville. Ha compartit escenari amb artistes com Beyoncé, Jamie Cullum, Seal i Gaby Moreno, i ha compost cançons per a artistes com Raphael. Ara prepara el seu cinquè àlbum mentre acaba la seva gira.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX